Sök på turistmål.se:
 

Brogårdens Bed & Breakfast

 Upplevelser, Bed and Breakfast  |   Norberg, Västmanlands län

pris från 350 kr per person

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Brogårdens Bed & Breakfast är beläget mitt i den gamla bergsmansbyn intill ån i centrala Norberg. Den kulturhistoriska atmosfären återspeglar sig i hela miljön och de kringliggande fastigheterna, som alla bär sin egen historia.

Brogården byggdes 1874 i sitt nuvarande skick men har anor sedan 1500-talet. Här har det alltid varit handelsplats och i husets handelsbod är det numera ett välsorterat antikvariat.

Här finns dubbelrum, tvåbäddsrum, enkelrum samt familjerum i en extern byggnad på gården. Inredningen hjälper till att återskapa en stämning av historisk tid i en historisk miljö. Det finns flera gemensamma rum för samvaro samt ett litet kök i glasverandan utrustat för enklare hushållning. Frukostmatsalen går även att hyra separat, med eller utan porslin, för sammankomster av olika slag. Sommartid är trädgården öppen för alla våra gäster och vi har flera utegrupper som man kan nyttja.

Brogården är ett litet B&B med personlig service och hemtrevlig atmosfär. De flesta önskemål och behov går att lösa. Välkomna att bo på Brogårdens Bed & Breakfast.

Priser

Dubbelrum 425:-/p och natt
Tvåbäddsrum 375:-/p och natt
Enkelrum 575:-/p och natt
Stuga/familjerum 350:-/p och natt (minst 2 p)
Hund 100:- för hela vistelsen. Meddela vid bokningen om ni har hund, antal rum för djur är begränsat. Huvudbyggnaden är djurfri.
Hyra av hela Brogården 7 500:-/dygn.
Hyra endast matsalen med porslin, duk, disk och städ max 24p. 1 500:-

I priset ingår sänglinne, handduk och frukost
Prisavvikelser kan förekomma vid större lokala evenemang.

Vägbeskrivning

N 60° 3,909´´ E 15° 55,269´

Fagerstavägen 9
738 32 NORBERG

 

Kategorisering

 

Funktioner