Sök på turistmål.se:
 

Nibble Gård

 Caféer och bagerier  |   Enköping, Uppsalas län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Två mil söder om Enköping vid Mälarens strand i en leende och historierik bygd ligger Nibble Gård.

Gården har brukats i tre generationer. Från början en mjölkgård, sedan en gård med köttdjursuppfödning och nu en gård med livsmedelsförädling och turism.

I den utvecklingen har vi försökt ta tillvara så mycket som möjligt av tidigare generationers arbete. Det är roligt att kunna använda de gamla husen i dagens inriktning och känna länken bakåt.

På gården finns butik, café, ett äppelmusteri och en livsmedelslokal för tillverkning av saft, drycker, marmelad och senap m.m.

Butiken

Tycker du det är svårt att hitta den där perfekta lite speciella presenten till din svärmor, barnen eller bästa vännen? Lugn!

I vår mysiga lilla gårdsbutik kan du finna det där lilla extra att förgylla din och andras vardag med. Du kan t.ex. finna broderade dukar, leksaker till barnen, glas, porslin, nostalgikort och självklart gårdens egna produkter.

Titta runt i lugn och ro och du kommer att upptäcka att du kanske finner just den där broderade duken svärmor pratat om. Ett nostalgikort på pappas bil som han hade när du var barn, eller så kanske du hittar något till din trädgårdsintresserade vän.

Vi har även något för dina smaklökar! Får vi fresta med olika marmelader, safter, teer eller varför inte senap till julskinkan. Du kommer att finna smaker i våra hyllor som du inte trodde fanns!

Kom till oss och fyll dina sinnen och få en upplevelse i smak och doft!

Musteri

Gör din egen must! Kom till oss med dina äpplen under september och oktober.

Du får alltid musten från dina egna äpplen med dig hem. Vi pressar bara äpplena, inget tas bort eller tillsätts. Musten måste tas om hand omgående och enklast är att frysa in den när du kommer hem.

Vi önskar er Varmt Välkomna!

Besök gärna vår Instagram https://instagram.com/nibblegard/

Öppettider

1/5 – 14/6 kl 11–16
lördagar, söndagar, helgdagar
19/6 – 16/8 kl 11–18
alla dagar
22/8 – 1/11 kl 11–16
lördagar och söndagar

Vägbeskrivning

Från Enköping:
Åk till Veckholms k:a, följ skyltar ´Gårdsbutik & Cafe´.

Från Bålsta:
Åk E:18 mot Enköping, tag av vid Grillby. Åk till Veckholms k:a, följ skyltar ´Gårdsbutik & Cafe´.

 

Kategorisering

 

Funktioner