Sök på turistmål.se:
 

Boende på västkusten

 Lägenheter och rum  |   Tanum, Västra Götalands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkomen till våra boenden på västkusten.
Vi erbjuder både vandrarhem, bed and breakfast samt minilägenheter.

Vandrarhem
Ett enkelt boende, bestående av flera olika delar i samma byggnad, med rum och minilägenheter Det finns 42 bäddar som är fördelat på 2 – 4 bäddar och dubbelrum. Självhushåll. Bastu och grillplats finns på området.

Vandrarhemmet har två kök för självhushållning. Frukosten serveras mellan 08.00 – 09.30 i den stora matsalen som ligger i 3:e etagen och ska helst beställas på förhand. Det finns även tillgång till bastu, grillplats. Djur är också välkomna – om de är väluppfostrade.

Bed and breakfast
Nu erbjuder vi även Bed & Breakfast i vissa rum t.o.m 9 Augusti

Minilägenheter
Små ettor med eget pentry, badrum med toa och dusch och några med havsutsikt.

Husdjur Välkomna!
Om du vill ta med dig husdjur på semestern så är de välkomna. Det finns bra rastningsmöjligheter och fina promenadvägar runtom vandrarhemmet.

Aktiviteter i närheten
Bohuslän är fyllt till bredden av spännande upplevelser, en oslagbar kombination av fartfyllda aktiviteter, god mat, konst, musik och Sveriges vackraste skärgård.

Hos oss på Skärholmens Vandrarhem kan ni köpa biljetter- inträde till olika nöjen, kontakta oss för mer information.

Öppettider

Öppet under sommaren

Priser

+ Pris per bädd fr. 200kr per dygn (under lågsäsong) och man ansvarar själv för att rummet är rent och snyggt när man lämnar det.

+ Frukost kostar 85,- per person.
+ Bäddset kostar 100,- per person
+ Rengöring av rum från 200,-

Vägbeskrivning

Kvarnen Gerlesborg
450 70 Hamburgsund

Vägbeskrivning – E6 norrifrån
Ta avfart 103 vid Grindmotet. Kör av vid Grindmotet (E6) – Kör mot Hamburgsund (väg 163) – Kör i ca 4 km och följ sedan skylten mot Bovallstrand – Kör ca 8 km, tills ni kommer till en korsning där det är skyltat Hamburgsund (höger) och Bovallstrand (vänster) – Ni tar till vänster. Kör ca 300 m till och sväng vänster till Skärholmens Kvarn.
Nu är ni framme!

Vägbeskrivning – E6 Söderifrån
Ta av vid avfart 102 vid Dinglemotet (E6) – följ skyltarna mot Bovallstrand ca 1,2 mil från motorvägen kommer en fyrvägskorsning. Kör mot Hamburgsund ca 400 meter och sväng höger till Skärholmens Kvarn.
Nu är ni framme!

 

Kategorisering

 

Funktioner