Sök på turistmål.se:
 

Lådfabriken

 Lägenheter och rum  |   Orust, Västra Götalands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Lådfabriken är ett exklusivt och kreativt boende som erbjuder en modern och inspirerande upplevelse. I Lådfabriken bor du i en färgstark miljö med fantastisk vy över havet och den bohuslänska skärgården. Här upplever du det genuina Bohuslän och kan utforska närområdet på cykel eller i en kajak.

Lådfabriken ligger i Edshultshall, en fiskeby på Orust. Huset var en gång fisklådefabrik där träbåtar och fisklådor tillverkades till lokala fiskare men har nu byggts om till ett persönligt och färgstarkt logi: creative seaside accommodation.

Låna gärna kajaker och cyklar för att upptäcka skärgården och omgivningen. Inte långt från Lådfabriken ligger de gamla fiskebyarna Hälleviksstrand och Mollösund. Med en färja tar du till de charmiga och pittoreska öarna Gullholmen och Käringön i den yttre skärgården. Här upplever du västkusten och det genuina arvet på ett väldigt avslappnat sätt.

Kombinera din vistelse på Lådfabriken med ett av våra speciellt utvalda aktiviteter erbjudanden, det bästa sättet att ta del av västkustens möjligheter.

Vid bokning av hela Lådfabriken erbjuder vi gästerna en skräddarsydd full service lösning (‘private hotel’).

Öppettider

Lågsäsong
23 mars – 24 juni
29 augusti – 19 december

Högsäsong
19 juni – 17 augusti

Jul säsong: 19 december – 9 januari

Hyresperiod av minst två nätter: 11 juli - 15 augusti & 19 december – 9 januari

Priser

Priser hittar ni på våran hemsida www.ladfabriken.eu

Kolla gärna tillgängligheten på bokningslänken här nere.

Vägbeskrivning

Det bästa sättet att ta sig till Edshultshall är att köra E6 (som går Köpenhamn-Göteborg-Oslo). Det finns avfarter till Orust både när du kommer norrifrån och söderifrån. Följ skyltarna med väg 160 mot Tjörn/Orust, skyltar med 178 mot Tegneby, kör i riktning Mollösund. När du når fram till kustlinjen tar du åt höger.

Om du väljer att segla/köra egen båt är GPS-koordinaten till Edshultshall N 58º 6 25.2 E 11º 27 57.24.

 

Kategorisering

 

Funktioner