Sök på turistmål.se:
 

Bjönnigården, nära havet på västra Orust

Bjönnigården, nära havet på västra Orust

 Vandrarhem, Upplevelser  |   Orust, Västra Götalands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Bara avkoppling eller sightseeing i underbara Bohuslän? Bjönnigården är naturskönt belägen längst ut på västra Orust. Det är den perfekta basen för utflykter, mitt emellan Ellös och Hälleviksstrand och med bara några kilometer till färjan till Gullholmen och Käringön. Resten av Bohuslän når man också lätt härifrån.

Här finns endast ett fåtal rum, vilket gör boendet annorlunda, familjärt och mysigt. Alla rum är personligt och olika inredda. Huset är fullt av bilder, träskulpturer, hyllor i drivved och mycket annat spännande att titta på.

Stanna en natt eller två eller kanske en hel vecka. Priser: Bjönnigården erbjuder 4 rum för uthyrning (2 dubbelrum och 2 stora familjerum med 4 resp. 5 sängar). Grundpriset är 390 SEK per person och natt för två personer. Från 3 vuxna i rummet: 350 SEK var. Barn under 12 år: 150 kr, barn under 3 år: Gratis. Lakan och handdukar: 120 SEK per omgång, men ta gärna med eget. Kontakta mig för att höra mer.

Frukost ingår inte med det finns ett gästkök för självhushåll. Stor gård med mycket plats och grillmöjligheter bidrar till trivseln. Dessutom är det gångavstånd till privat strand för bad, picknick och krabbfiske.

Bjönnigården drivs av Ulla Keyling, författare, konstnär och solskensbonde. (En av Sveriges största solcellsparker finns här.) Välkomna till ett trivsamt boende i Ullas konstnärshem!

Mejla eller ring 0304 - 517 18.

Öppettider

Incheckning 17.00 - 19.00 Utcheckning före 10.00

Priser

Se Beskrivningen ovan

Vägbeskrivning

Orust: 3,5 km söder om Ellös på vägen ut mot Stocken.

 

Kategorisering

 

Funktioner