Sök på turistmål.se:
 

Camp Active

 Konferensanläggningar, Ställplatser, Upplevelser  |   Lidköping, Västra Götalands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Drop-In

Camp Actives Drop-In koncept är det första i sitt slag och har sedan verksamheten startades 2006 erbjudit såväl barn & ungdomar som vuxna en kravlös och glädjefylld aktivitet. På anläggningen har vi en trampolinpark fylld med trampoliner med sällan skådad ”bounceability”, här finns även Foampit, Walltrampoline, Tumblinggolv, Trampett, Ninja Warrior-vägg m.m.

Vi har alltid personal på plats som finns tillgängliga med tips & tricks och du behöver inte ha några förkunskaper eller liknande, här står glädje i fokus.

Konferens

Kliv in i Camp Active Studios inspirerande meetingmiljö. Sätt er med en kopp kaffe framför den öppna brasan och bered er på en dag som skiljer sig från vardagen. Förena arbete och aktivitet i våra nybyggda lokaler. Konferera, föreläs, ät gott, och aktivera er för att uppnå högre resultat genom rent nöje. Vi lägger stor vikt på mötet mellan människor och skräddarsyr flexibla lösningar med möten, mat & aktiviteter utifrån era önskemål.

Barnkalas

Vi har stor erfarenhet av att hålla i barnkalas i vår anläggning. Vi kan garantera er ett lyckat kalas med 100% glädje. Vi kommer att ha en liten 5 minuters introduktion med barnen som därefter fortsätter efter eget bevåg men med en instruktör från oss på plats.

Ni har hallen i 2 timmar.

Pris: 125 kr/person (minimumdebitering 1250 kr inkl. instruktör) Betalas på plats antingen kontant, kort eller med swish.

Tillval:
Korv med bröd + dricka – 25 kr/person
Korv med bröd + saft – 20 kr/person
Saft & Bulle – 30 kr/person

Föreningar / Klubbar

Om ditt lag eller förening söker en sammansvetsande aktivitet som är både rolig, motorik och- koordinationsgivande. Hos oss kan ni ha er kickoff, avslutning eller bara en rolig kväll/helg. Vi har möjlighet att ta emot upp till 24 st övernattande, vi har även en matsal med storkök och detta i direkt anslutning till träningshallarna. Exempel på upplägg: Ni spenderar ett par timmar i Bounce Parken där ni hoppar trampolin för glatta livet för att sedan ge er i kast med en valfri gruppaktivitet. Duktiga instruktörer finns på plats under aktiviteterna. Kvällen kan avslutas med antingen en filmvisning för er som övernattar eller varför inte en middag.

Kontakta oss med era önskemål så paketerar vi något som garanterat kommer uppskattas. Var ute i god tid då hösten och vintern börjar bli uppbokad.

Ställplats

Vi kan erbjuda ca 20 st platser med el, sopstation, WC och dusch. På området finns också Sveriges härligaste spontanidrottsanläggning med Trampolin och Parkour i fokus. Öppet från April – Oktober, välkommen att rulla in!

+Ställplatsen Namn: Camp Active Studios
+GPS Koordinater: 58.452634, 13.048883
+Underlag: Asfalt & Grus
+Service: WC, Dusch, Bistro, Kiosk, +Tömningsmöjligheter för grå och svartvatten
+Pris: 150 kr (el ingår) 125 kr (enbart ställplats) +Vi tar kort, kontanter & Swish

Här kan du b.la. hoppa trampolin, bada i poolen, mysa i bistron

Lidköping ca 10 km. Väg 44 ca 2 km, Väg 187 ca 3 km.

Kontakta oss för mer information.

Priser

Se vår hemsida för dom senaste priserna.

 

Kategorisering

 

Funktioner