Sök på turistmål.se:
 

Avanza Kayak & Outdoor

 Kanot och kajak, Butiker  |   Stockholm, Stockholms län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till vår webbshop!

Avanza Kayak & Outdoor har arbetat med hopfällbara kanoter sedan 1986. Intresset för hoppfällbara kanoter eller faltkanoter väcktes i början av 1980-talet då vi genomförde en kajakexpedition till Spetsbergen. Vid den tidpunkten var vi tvungna att skicka all utrustning och proviant från Sverige. Valet av en hopfällbar kajak föll sig naturligt. Det blev en begagnad enmans Klepper Aerius I. Kajaken blev min bästa ”kamrat” under den sex veckor långa vistelsen. Därmed var steget inte långt till att även börja sälja dessa geniala farkoster.

Avanza Kayak & Outdoor representerar de ledande tillverkarna av hopfällbara kajaker och kanoter på marknaden (Feathercraft, Klepper och Pakboats) vilka borgar för hög kvalitet och lång livslängd. Under senare tid har sortimentet kompletterats med uppblåsbara kajaker och kanoter från Feathercraft, Alpacka Raft och Gumotex. Även på tillbehörssidan har stor omsorg lagts på funktion och kvalitet. Avanza Kayak & Outdoor följer kontinuerligt utvecklingen på friluftsmarknaden och söker produkter som uppfyller högt ställda krav. Slutligen läggs stor vikt på personlig service.

Jag hoppas att det sortiment Avanza Kayak & Outdoor tillhandahåller skall hjälpa dig till många oförglömliga naturupplevelser.

God tur

Öppettider

Se hemsida för mer information.
www.avanzakayak.com

Priser

Se hemsida för mer information.
www.avanzakayak.com

 

Kategorisering

 

Funktioner