Sök på turistmål.se:
 

Abborre och Gäddfiske i Ödevata

 Jakt och fiske, Lägenheter och rum  |   Emmaboda, Kalmars län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Ödevata FiskeCamp erbjuder dig som fiskare ett brett utbud av flera vackra insjöar av olika slag och karaktär. Allt från grunda klarvattensjöar till förtrollade skogssjöar. Fisket är främst traditionellt insjöfiske efter abborre och gädda, även fina gösvatten finns.
Föredrar du mete? – Finns det oändligt med (sutare, braxen och lake) fina platser att sitta på och vakta flötet. Gästerna som kommer till Ödevata erbjuds även regnbågsfiske. Sjöarna är belägna allt från 0 meter till 20 km från campen.

Naturen och miljön är mycket vacker i och runt Ödevata. Ni hittar alltid en egen plats både på sjön och på land för att uppleva stillheten och tystnaden. Alla våra gäster har tillgång till fina gillplatser som man hittar både på vid sjökanten, vid sitt boende och ute på sjön.

På Ödevata FiskeCamp erbjuder vi hela konceptet för enskilda fiskare och hela grupper. Boende, uthyrning av roddbåtar, elmotorer, kanoter, kajaker, fiskeutrustning, flytvästar, fiskeguide mm. Boendet är rumsuthyrning eller boende i eget hus. Härligt hett bad i bastu och i vedeldad tunna kan ni hyra till. Till grupper ordnar vi gärna helpension.

Ödevata Fiskecamp är även en konferensanläggning belägen mellan sagolika sjöar och trolska skogar mitt i Glasriket, några minuters bilväg från Emmaboda.

Här erbjuds generösa möjligheter till avskilda möten, avkoppling och kreativ konferens med gemensamma aktiviteter i den ´vilda´ naturen.
Boende 28 enkelrum/dubbelrum Konferenslokal 20/30 personer
Matsal 25/80 platser
Aktivitet fiske 1-30 pers
Bad och bastu 1-30 pers
Guidade naturupplevelser 1-60 pers


Du kan även hyra rum i Ödevatas huvudbyggnad

Vår huvudbyggnad består av 15 fina rum och här hyr ni ett eller flera rum och väljer att hyra dem i vandrarhems- eller B & B standard. Huvudbyggnaden ligger med vackert sjöläge med utsikt över sjön på flera håll. Det finns även möjlighet att hyra hela huvudbyggnaden för en grupp på upp till 30 pers.Alla är så hjärtligt välkomna till en konferens och ny fiskeupplevelse!

Öppettider

Vi har öppet hela året.
Butiken/ Receptionen är öppen under högsäsong 1 juni - 31 augusit, varje dag mellan kl. 9:00 - 11:00 och mellan kl. 16:00 - 18:00. Alla andra dagar når ni oss på telefon eller via mail.
Ni är alltid välkomna att höra av er så serva vi er så gärna.

Priser

Pris från 130 kr/pers/dag (inkl. båt med elmotor vid 3 pers. Boende från 95 kr/pers/natt.

Vägbeskrivning

Ödevata ligger strax utanför Emmaboda som ligger i mittkrysset mellan Kalmar, Växjö och Karlskrona.
6 km öster om Emmaboda, väg nr 120, sväng av vid vägvisare Ödevata. Kör ca 2 km på den mindre vägen. När ni ser sjön har ni kommit fram.
Välkomna till Ödevata!

 

Kategorisering

 

Funktioner