Sök på turistmål.se:
 

Hagaberg Folkhögskola SVIF

 Vandrarhem  |   Södertälje, Stockholms län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Hagabergs vandrarhem ligger i ett parkområde i Södertälje. Vårt läge är unikt, som en liten oas, avskilt från stadens myller men ändå så centralt.

Kommer du med bil parkerar du gratis på området.
Totalt kan vi erbjuda 120 bäddar fördelat på 64 rum i olika byggnader. Ett stort hus i tre plan som har 26 rum varav ett är handikappanpassat.
En trivsam villa uppdelad i 2 separata lägenheter där du bor mer avskilt.

Några mindre hus med 8 rum och ett gemensamt kök och allrum i varje. De flesta rummen har en eller två bäddar men möjlighet till extrabäddar finns. Alla rum har sköna sängar med resårmadrass och egen dusch och toalett. Gemensamhetsutrymmen såsom tv- och sällskapsrum finns på varje våningsplan och i alla småhusen.

Moderna fullt utrustade kök för självhushåll finns naturligtvis också. De flesta rummen har trådlöst internet.

Under större delen av året bedrivs här konferensverksamhet. Vi har 5 konferenslokaler i varierande stil och storlek, från gammaldags charm med kakelugnar till modernare stil.

Vi kan ta emot grupper från några få till 250 personer. Vi har en egen restaurang på området, frukost och lunch serveras alla vardagar.

För slutna sällskap eller konferensgrupper har vi öppet även på helger. Restaurangen är stängd vecka 26-32.

Att göra i Södertälje
Sydpoolens äventyrsbad, Tom Tits experiment, Torekällberget, flera golfbanor och motionsspår finns i närheten. För de små barnen kan vi rekommendera Lådbilslandet (ligger i Nykvarn ca 1 mil väster om Södertälje).

Öppettider

Vi har öppet året runt

Priser

Enkelrum 495 kr
Dubbelrum 750 kr
Lägenhet för 4 personer 1500 kr
Barn 3-12 år 220 kr
Städning av rummet ingår.


Lakanset och handdukar går att hyra för 120 kr

Vägbeskrivning

Vi finns på Erik Dahlbergs väg 60 som ligger en kilometer från Södertälje centrum.
Till Östertälje pendeltågstation promenerar du på ca 10 minuter och tar du bussen stannar den utanför husknuten. En resa till Stockholm med pendeltåg eller bil tar ca 35 minuter. Vi ligger i en knutpunkt nära motorvägarna E4 och E20 vilket gör det smidigt och enkelt att ta sig hit.
Utförligare vägbeskrivning finns på vår hemsida.

 

Kategorisering

 

Funktioner