Sök på turistmål.se:
 

Grännäs Camping

 Campingplatser  |   Valdemarsvik, Östergötlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Grännäs Camping ligger intill Sveriges enda Östkustfjord. Vår livliga familjecamping är ett toppställe för dem som tycker om hav och underbar natur i kombination med aktivitet. Gå på restaurang, promenera längs fjorden för att handla i Valdemarsvik, spela frisbeegolf, njut av aktiviteterna som organiseras på fritidsområdet, ta en tur i skärgården eller njut av den unika utsikten mot Östersjön… Valet är ditt! För barn och ungdomar finns också mycket att göra på campingen. De kommer att stortrivas!

Du, din familj och eventuella husdjur är välkomna!

Rembrandt och Annelie
Grännäs Camping och Stugby

Camping

Våra fina campingtomter har en yta på ca 90-100 m2. Vi har ca 50 tomter med el, fyra tomter utan el och fina tälttomter längs fjorden.

In- och utcheckningstid
Vi hanterar ej speciella inchecktider. Du får komma när du vill och checka in när receptionen har öppet. Boka gärna innan du kommer, framför allt i julimånaden. Senaste utcheckningstid är kl. 12.

Servicebyggnader
Vi har en stor och liten servicebyggnad. Den stora har en avdelning för herrar och en för damer, kök med matsal/samlingsrum, tvättstuga, latrin för lösa tankar. Ett handikapprum och familjerum byggs. Den lilla servicebyggnaden har två toaletter, en dusch och ett diskrum. Rena servicehus är vår prioritet. Servicehuset är tillgängligt dygnet runt.

Nyckel servicebyggnader
Servicebyggnaderna är tillgängliga för campinggäster med en nyckel som du får vid incheckningen. Det händer nästan aldrig men i fall du skulle tappa en nyckel då räknar vi 200 kr per nyckel för förlusten.

Stugby

Campingstuga 10m2
Våra fem minsta och populäraste stugor är utrustade för fyra personer. Det finns två våningssängar med täcken och kuddar, stolar och bord och en pentry med kallt vatten.

Timmerstuga 17m2 + loft 6m2
Dessa två härliga timmerstugor med loft är avsedda för fyra personer. I allrummet finns en bäddsoffa för två personer, tv samt bord och stolar. På loftet finns det två bäddar. Separat duschrum med toalett. På verandan utanför stugan finns en fast utemöbel och en klotgrill.

Sjölägenhet 25m2
Det finns fyra lägenheter med underbart läge vid strandkanten. De har fyra bäddar, en våningssäng som är tre bäddar som med ett enkelt handgrepp blir en dubbelbädd och en vanlig överbädd samt en enkelbäddssoffa. Separat kök med bord och stolar med underbar utsikt på vattnet. Utgång direkt på bryggan där det finns en gemensam utemöbel och klotgrill. Otillgängligt för barnvagnar och rullstolar.

Stuga 29m2
Våra två nyaste stugor är avsedda för fem personer. Allrummet med kombinerat pentry har en våningssäng med tre sovplatser varav dubbelbädd nere och enkelbädd uppe. I sovrummet finns det en våningssäng med två bäddar. Separat badrum med dusch och toalett. TV finns i allrummet. Utanför stugan finns en utemöbel och klotgrill. Perfekt för familjer som vill ha ett separat sovrum eller för personer med kroppsliga besvär som vill ha sovmöjligheter på ‘nedervåningen’.

Timmerstuga 20m2 + loft 12m2
Fyra vackra timmerstugor med underbar utsikt är utrustade för sex personer. Allrummet har pentry, bord och stolar, bäddsoffa för två personer samt tv. Separat badrum med dusch och toalett. På loftet finns det fyra bäddar. På verandan utanför stugan finns en fast utemöbel och en klotgrill.

Öppettider

Camping:
30 april - 27 september

Självhushållsstugor:
17 april - 31 oktober

Året om är vi nåbara via mail och telefon :-)

Priser

Priser 2015
30/4-28/5 husvagn 190 kr tält 150 kr
29/5-18/6 husvagn 200 kr tält 160 kr
19/6-8/8 husvagn 210 kr tält 170 kr
9/8-27/9 husvagn 190 kr tält 150 kr
El 45 kr

Vägbeskrivning

Vid Östersjön 1 km SO Valdemarsvik. Från N avfarten E22 mot Valdemarsvik. Från S avfarten Kårtorp/Gållösa. Skyltat Grännäs

 

Kategorisering

 

Funktioner