Sök på turistmål.se:
 

Toftastrand/ Villavik Hotell & Konditori

Toftastrand/ Villavik Hotell & Konditori

 Hotell  |   Växjö, Kronobergs län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Toftastrand är ett familjeägt hotell och konditori, som startade 1993. Verksamheten började i liten skala med trädgårdscafé, rumsuthyrning och catering till bland annat bröllop och fest. Bageri och kök har byggts ut i omgångar.
Nu finns 30 olika hotellrum där många har egna terasser och egen ingång.

När grannhuset Villa Vik blev till salu kom möjligheten att utvidga och den största delen av restaurangverksamheten flyttades till den vackert belägna villan. Efter en omfattande renovering och ombyggnation öppnade vi för julbord i december 2004. Under åren har verksamheten vuxit men grundtanken är fortfarande densamma: Att erbjuda god mat gjord av traktens råvaror - allt tillagat och bakat från grunden - som avnjuts i en rofylld miljö vid Toftasjöns strand.


Villa Vik
På Villa Viks anrika herrgård ligger våra två matsalar där vi serverar dagens lunch samt ordnar stor och liten fest. Här finns också konferensrum för sammanlagt 120 personer

Toftastrand hotell och konditori
Toftastrand hotell & konditori

Toftastrand hotell och konditori
På Toftastrands hotell finns 30 rum samt konditiori med läckra bakverk som kan avnjutas på vår härliga terrass med sjöutsikt. Här kan du också hyra lokal för fest och konferens.

Öppettider

Alla Dagar

Vägbeskrivning

strax utanför växjö mot oskarshamn

 

Kategorisering

 

Funktioner