Sök på turistmål.se:
 

OmbergsGolf

 Golfbanor  |   Ödeshög, Östergötlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkomna till Ombergs golf!

Här spelar du på en av landets bästa golfbanor med storslagna vyer över Vättern! En spännande och en otroligt vacker bana med Vättern och Ombergs mystik och kultur i din närhet. Härligt natursköna omgivningar som präglas av närheten till Vättern. Från vindsvepta hedlandskap till skog, idylliska hagar och stränder och som ger banan dess variation. Vi är stolta över utmärkelsen ´Östergötlands Bästa Bana´

Golfbanan ligger i Stora Lund vid Vätterns östra strand
De svagt kuperade 18 hålen, som designats av Pierre Fulke och Bengt Lorichs, är naturligt utlagda och följer den unika naturen för området. Det är mycket välskötta fairways och greenerna är speciellt uppskattade. Det är Penn A4-gräs som används och som garanterar er golfare att få en optimal känsla och som dessutom är bättre för miljön. Greenerna som är singelklippta, är också byggda med de senaste teknikerna inom dränering.

Ombergs Golf är en klassiker som varit omtyckt sedan starten och behåller sin popularitet tackvara ständigt utvecklingsarbete med målet som komplett golfanläggning. Det finns också ett välskött övningsområde, där det erbjuds drivingrange, övningsgreen för inspel och bunkerspel samt fyra stycken övningshål i identiskt skick med övriga banan.

För dig som är nybörjare eller för dig som vill utvecklas i ditt golfande finns det golfskola och traditionell undervisning i form av lektioner. Vi vet att de flesta männsiskor är olika och arbetar därför mycket med olika sinneskanaler för att uppnå bästa möjliga lärande.

Här får du Sveriges bästa golfupplevelse och personlig service med omtanke!

I restaurangen arbetar kockarna med de finaste råvarorna och gör allt för att din måltid ska bli en del av den upplevelse du tar med dig hem. Här äter du vällagad buffé med husmanskost till lunch och 3-rätters till middag, allt lagas och serveras med stor omtanke och service.

Restaurangen välkomnar alla gäster, golfare eller ej, små som stora sällskap. När golfrundan är avslutad och aftonen träder in dukar vi upp till en välsmakande 3-rättersmiddag för alla våra gäster.
Vi ändrar supén varje dag för att ni ska få nya upplevelser att ta med er hem.

Vid fest- eller gruppbokningar ber vi er höra av er till oss för menyförslag eller andra frågor.
Kontakta oss på 0144-121 63 eller info@ombergsgolf.se

På Ombergs Golf hittar du allt på samma ställe. Vårt nybyggda golfhotell med totalt 122 bäddar ligger i anslutning till allt du kan önska dig vid din vistelse hos oss. Vi är dessutom en av landets bästa golfbanor och erbjuder storslagna vyer över Vättern!

Hotellet ´mitt på banan´
Vår hotellanläggning består av tre nybyggda byggnader och totalt 122 bäddar som är belägna intill banan, drivingrangen, anläggningen med kansli/reception, konferenslokalen och shoppen samt vår restaurang med härlig uteplats. Du får Sveriges bästa golfupplevelse och personlig service inom en radie av femtio meter så parkera bilen och koppla av.

Samtliga rum är rymliga, moderna, ljusa och har fräscha badrum med wc och dusch samt hårtork. Alla rum har också TV och WIFI.

I en av hotellbyggnaderna finns vår lyxiga relax med stor bastu och bubbelpool samt terrass. Läs mer om vår relaxavdelning. För våra greenfeegäster finns det dessutom moderna och bekväma omkädningsrum med dusch och bastu. Läs mer för dig som är greenfeegäst.

 

Kategorisering

 

Funktioner