Sök på turistmål.se:
 

Grimsholmen Bed & Breakfast By The Sea

Grimsholmen Bed & Breakfast By The Sea

 Bed and Breakfast  |   Falkenberg, Hallands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Hjärtligt välkommen till ett litet genuint Bed & Breakfast, idylliskt beläget mellan två naturreservat i ett öppet kustlandskap format av sol, vind och vatten.
Här bor du ett stenkast från havet, strax söder om Falkenberg på den gamla slingrande kustvägen mot Halmstad. Här finns det öppna landskapet, de böljande strandängarna, sandstränderna och klippkusten.
Alldeles utanför husknuten går Kattegattleden, Sveriges första nationella cykelled, som sträcker sig 37 mil längs västkusten från Helsingborg i söder till Göteborg i norr.
Här... där himmel och hav möts, är Hallandskusten som allra vackrast.

Vi erbjuder ett unikt boende i härlig havsmiljö knappt 200 meter från strandkanten. Här finns tre ljusa trivsamma dubbelrum med egen dusch och toalett, en charmig liten stenstuga med pentry och en fullt utrustad gäststuga, där Du kan välja självhushåll om Du föredrar det.
Alla våra boenden har egen ingång från trädgården och egen uteplats.
I denna lugna och harmoniska oas, kan Du släppa alla ´måsten´ och vara ett med naturen. Vårt mål är att skapa en miljö i samklang med naturen och det halländska kustlandskapet.

Här finns mycket att se och göra för den som är intresserad av växter och djur. Ornitologer kommer gärna hit under alla tider på året. Inom en radie på några mil hittar Du allt från shoppingmeckat Ullared till ett tiotal golfbanor, konstgårdar och andra sevärdheter.
Varmt välkommen Du också!

Priser

Besök vår hemsida för mer information

 

Kategorisering

 

Funktioner