Sök på turistmål.se:
 

Fårö Kursgård

 Bed and Breakfast  |   Gotland, Gotlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till Fårö Kursgård!

Våra boendealternativ!

Ni som vill bo på Fårö och själva välja standard är välkomna till oss, hos oss bor ni billigt!

Här kan ni välja mellan att bo väldigt billigt i vandrarhemsstandard, lite dyrare i bed & breakfastmiljö och för er som önskar självhushåll rekommenderar vi någon utav våra stugor.

Våra rum ligger i gamla militärbaracker och har alla olika karaktär!

Bed & Breakfast!

Familjerum med upp till fyra bäddar där alla rum har dusch och toalett, kylskåp samt egen ingång till varje rum. I priset ingår såklart frukost och sänglinne. Nedan kan du läsa om våra olika Bed & Breakfastalternativ:Lansa: Passar bra för paret eller familjen.Utanför Lansa finns det trädgårdsmöbler samt en grill. Ligger i nära anslutning till matsal och gemensam matlagningsstuga.

+ Sju fyrbäddsrum där två resårsängar står ihop och två sängar fälls ner från väggen.Litet bord med stolar samt fåtölj.

+ Två trebäddsrum där två resårsängar står ihop samt en säng som fälls ner från väggen. Litet bord med stolar samt fåtölj.Någorlunda: Perfekt för familjen! Utanför Någorlunda finns det gungor och gungbrädor för barnen samt utemöbler och grill. Ligger nära gemensam matlagningsstuga och konferenssalar. Egen ingång samt egen dusch och toalett.

+ 10 stora fyrbäddsrum med två våningssängar och bord med stolar.Rävlyan: Passar bra för paret eller familjen. Badrummen är ganska nyligen renoverade och mycket fräscha. Alla rum har egen ingång, samt dusch och toalett.

+ Fem stora fyrbäddsrum med två resårsängar ihop samt 2 nedfällbara sängar, matbord med stolar.

+ Ett tvåbäddsrum med våningssäng,matbord och stolar.

+ Två tvåbäddsrum med våningssäng, matbord och stolar, gemensamt badrum med dusch och toalett. Hyrs vanligtvis ut som fyrbäddsrum.Trälge: Charmigt fristående hus med rum av olika karaktär. Hela Trälge har under våren 2010 genomgått en uppfräschning inför säsongen.

+ Ett dubbelrum med litet bord samt stolar. Egen ingång samt dusch.

+ Två tvåbäddsrum med 2 resårsängar.med gemensam dusch och toalett. Går att sälja som enkelrum eller som fyrbäddsrum.

+ Ett trebäddsrum (en enkelsäng och 2 resårsängar) liten altan med ramp upp samt matbord med stolar.

+ Ett fyrbäddsrum med två resårsängar samt 1 våningssäng samt matbord med stolar. Egen ingång samt dusch.Stugor

Alla våra stugor har pentry/kök samt dusch och toalett. Från två bäddar upp till sex bäddar.


Fårö kursgård är beläget mitt på idylliska Fårö och ursprunget till Fårö kursgård är ett beredskapsläger från andra världskriget. I början av 50-talet startade man här FBU-utbildning och kursgården ägs idag av FBU (försvarsutbildarna). Med tiden har kursgården byggts ut, renoverats och moderniserats. Idag är det en tämligen stor och modern kursgård.Vi välkomnar alla typer av gäster till oss, konferenser, privatgäster, konfirmationsläger och festarrangermang med mera. Ring eller maila oss så skräddarsyr vi något som passar just er!

 

Kategorisering

 

Funktioner