Sök på turistmål.se:
 

Halmstad Hyrkarting AB

 Motoräventyr  |   Halmstad, Hallands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen

Vi närmar oss säsongen 2019 och beräknas öppna under senare delen av april. Håll utkik efter mer info om premiärdatum.

Anläggningen

Östra Strandens Gokartbana i Halmstad grundades 1981 och har sedan starten byggts om och moderniserats i flera omgångar. För att kunna erbjuda ett roligt och säkert sätt att köra gokart har vi valt att ha två gokartbanor.

Stora banan är tänkt för de som är ca 12 år och äldre. Den är 550m lång och 7m bred. Hastigheten på raksträckan är ca 75 km/h. Här har vi självklart elektronisk tidtagning så att du kan utmana familjen, vännerna eller arbetskamraterna på ett roligt race.

Lilla banan öppnade vi inför sommaren 2001 och är tänkt för de som är från 7 år. Med hjälp av den här banan kan vi erbjuda en rolig och säker raceupplevelse även för de som är lite yngre. Banan är 350m lång och 6m bred så det finns gott om plats för alla. Här finns det fina möjligheter att boka in ett fartfyllt barnkalas. Kontakta oss för mer information.

Ordningsregler
Säkerheten är väldigt viktig för oss som driver Östra Strandens Gokartbana i Halmstad. Vi har nollgräns när det gäller alkohol och har även möjlighet att testa vid behov. Innanför grindarna gäller rökförbud.

 

Kategorisering

 

Funktioner