Sök på turistmål.se:
 

Hotel Riverside

 Hotell  |   Uddevalla, Västra Götalands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkomna till Hotel Riverside!

Vi är ett modernt 37-rumshotell som passar lika bra för den individuella resenären som för familjer. Hotellet är beläget i Riversidebyggnaden i centrala Uddevalla och har ett lugnt läge längst med Bäveån och stadens hamninlopp utanför fönstren. Vi har Bohusläns museum och reseterminalen Kampenhof som grannar samt endast 5 minuters promenad till Uddevallas gågata med shopping och restauranger, vilket är idealiskt för hotellets gäster.

Rummen!

Alla våra rum har sin egen karaktär och varierar i färg och inredning. Samtliga rum är rökfria och utrustade med badrum (toalett och dusch), telefon och kabel-TV. Hälften av rummen har även vacker utsikt över vattnet. Barn under 7 år som sover med föräldrarna i sängen bor på hotellet gratis. Vi har även ett fåtal spjälsängar som kan beställas till vid bokning.

Enkelrum!

Våra enkelrum kan bokas för 1 person

Kombirum!

Kombirummen har två separata sängar och kan bokas för upp till 3 personer med en tredje person i extrasäng.

Dubbelrum!

Dubbelrummen har två 90cm sängar som kan dras isär om så önskas. Ett antal av våra dubbelrum har elevationssängar. Dubbelrummen kan bokas för upp till 4 personer med en person extrasäng och ett barn i föräldrars säng.

Två-rums svit med kök!

På hotellet finns även tre stycken två-rums sviter som har eget komplett kök och badrum. Sviterna passar bra för såväl som familjerum med möjlighet för 1-6 personer men även för längre vistelser såsom vecko- och månadsboende eller om man bara vill ha någonting extra när man bor på Hotel Riverside. Kontakta receptionen för ”long-stay” pris och möjligt antal personer i dessa rum.

 

Kategorisering

 

Funktioner