Sök på turistmål.se:
 

Knistad Hotell och Konferens

 Hotell  |   Skövde, Västra Götalands län

pris från 950 kr per rum

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Hotell!

På Knistad Herrgård har du alltid möjlighet att få en avkopplande och rofylld hotellvistelse. Vårt hotellkoncept är format kring det spännande mötet mellan dåtid och nutid. Rummen i våra byggnader, som alla har sin egen unika historia, speglar olika epoker av herrgårdens 700-åriga livstid. Från Villa Ekeblad, där viktorianska detaljer ger en känsla av stil och klass, till Villa Hammarhjelm med sin rustika och mysiga atmosfär av allmogemått. Utöver den klassiska fernissan är alla rum utrustade med modern teknik och komfort.

KNISTAD
Knistad Herrgård ligger 7 kilometer utanför Skövde. Herrgården är en hotell- och konferensanläggning med restaurang, där det även finns möjlighet att ta jägarexamen, samt jaga vilt. Runt herrgården ligger en golfbana som drivs av Knistad Golf & County Club.

Huvudbyggnaden är byggd i gammal herrgårdsstil och har två våningar. Den är från 1700-talet, restaurerad 1910. I anslutning till huvudbyggnaden ligger fyra flyglar som återskapats enligt ursprunget. Herrgårdens äldsta delar har anor från 1300-talet.

Till Knistad Hotell och Konferens strax öster om Skövde kommer du enkelt, snabbt och smidigt. Från Stockholm på två timmar med X2000, från Göteborg tar det knappt en timma.

Under fliken Historia i menyn kan du läsa om Knistad Herrgårds resa genom seklen, från säteri till modernt konferenshotell.

NATUREN SOM GRANNE

Som hotellgäst på Knistad Herrgård har du naturen runt hörnet. I området finns både löpslingor och vandringsleder, och vi lånar gärna ut cykel till den som hellre vill uppleva landskapet från sadeln.

Fakta

67 Dubbelrum
9 Enkelrum
3 Sviter
165 Bäddar

Helt rökfria lokaler och rum
Trådlöst internet
Konferens!

Knistad Herrgård har ett gyllene läge med en timma till Göteborg och två till Stockholm. Egen shuttlebuss från Skövde station gör resan till och från herrgården ännu smidigare för våra konferensgäster.

Våra bekväma och luftiga konferenslokaler har en sammanlagd kapacitet för 300 konferensgäster. Lokalerna är utrustade med rekvisita och teknik av högsta kvalitet och är dessutom anslutna till blixtsnabbt bredband. Med vacker natur runt knuten blir även pauspromenaden en upplevelse i sig.

Vi är måna om att det inte spills tid i ditt arrangemang. För att få bästa möjliga förutsättningar hjälper vi dig gärna att skräddarsy ditt konferensschema. Vi anpassar oss efter dina önskemål!

TA EN PAUS FRÅN MÖTET

På varje konferens är det mötet som står i centrum. Varför inte ägna övrig tid åt teambuilding och umgänge? Hos oss kan du välja mellan fyra olika områden med sidoaktiviteter för dig och dina medarbetare: hälsa, mat och vin, upplevelse och golf. Läs mer om vilka aktiviteter som ingår i områdena under fliken till vänster.

Restaurang!

En gång i tiden var Knistad Herrgård självförsörjande. Det är vi inte i dag – men det är en vision vi gärna håller vid liv. För oss är det jätteviktigt med lokalproducerade och närodlade råvaror. Våra ägg kommer från granngården, gris-, kalv- och nötköttet kommer från gårdar runtomkring, det gäller även för våra mejeriprodukter och en stor del av grönsakerna. På menyn finns ofta vilt som skjutits i trakten av våra jägare. Tack vare vår genuina passion och kärlek till mat – i kombination med lokala råvaror av bästa kvalitet – kan vi stoltsera med ett kök av högsta klass.

Richard Hallberg, köksmästare.

Varmt Välkomna!

Öppettider

Året runt / dygnet runt

Priser

Sommar special!
950kr för dubbelrum inkl.frukost
Golfpaket 42% rabatt 995kr p.p i dubbelrum

 

Kategorisering

 

Funktioner