Sök på turistmål.se:
 

Sundbyholms Slott

 Slott och herrgårdar, Hotell  |   Eskilstuna, Södermanlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Sundbyholms Slott ligger vid Mälarens södra strand, en mil norr om Eskilstuna, och erbjuder en vacker slotts- och herrgårdsmiljö året runt. Miljön känns väl igen från det TV4:a sända programmet ´Bonde Söker Fru´ som har haft sin speed-dejting på Sundbyholms Slott under många år. Här finner man ett fyrstjärnigt hotell med slottsrestaurang, roliga aktiviteter till konferenser och företagsmöten, för att inte tala om temafester och romantiska bröllop. Slottets hovlika 1700-tals maskeradbaler och de glada vikingafesterna nere i slottets källarvalv är underhållande temamiddagar för båda konferenser och privata kalas. På det fyrstjärniga hotellet finns 108 hotellrum och hela 233 bäddar.

Det är också till Sundbyholms Slott som privatpersoner kan söka sig för att varva ner en helg med slottets weekendpaket. Slottets interaktiva mordgåtor med professionella skådespelare är särskilt populära och erbjuds höst, vinter och vår. För de som vill sätta guldkant på tillvaron rekommenderas en romantisk lyxweekend i en vacker herrgårdssvit med badkar i de vackra badrummen. Kvällstid avnjuter man en trerätters middag serverad på slottet vid vita dukar och tända ljus. Skaldjursweekend med goda skaldjursplatåer erbjuds som alternativ varje fredag och lördag från början av november till slutet av mars.

Slottets stora afternoon tea på lördagar eller en stämningsfull middag vid tända ljus kan sätta fart på livsandarna.
Slottet har öppet året runt med undantag för en kortare julledighet. Undantag kan förekomma.
Slottet är dessutom välkänt för sina fina julbord, som avslutas med ett jättelikt gottebord med julens alla gotter.

Sundbyholms Slott ligger lättillgängligt mitt i Mälardalen, en dryg timmes bilfärd från centrala Stockholm och en mil norr om Eskilstuna. I de vackra omgivningarna återfinns Mälarens längsta naturliga sandstrand, Europas nordligaste bokskog, en vacker marina med ett hamncafé och Sundbyholms travbana.

Här skapas minnen. Varmt välkommen på ett besök!

Öppettider

Reception/bokning måndag-fredag 9-17

Afternoon tea lördagar kl 13.00 (under säsong)

Priser

1190 till 2090 kr för ett dubbelrum beroende på dag och säsong.
345 kr för slottets stora afternoon tea.
Cirka 300 kr för en varmrätt och cirka 125 kr för en dessert.

Vägbeskrivning

Hotellet ligger lätt-tillgängligt cirka en mil norr om Eskilstunas huvudinfart från E20. Skylten ´Sundbyholm´ ser ni redan på E20, oavsett om ni kommer i riktning från Stockholm eller från Örebro.

 

Kategorisering

 

Funktioner