Sök på turistmål.se:
 

Sundbyholms Slott

 Slott och herrgårdar, Hotell  |   Eskilstuna, Södermanlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Sundbyholms Slott erbjuder en vacker slotts- och herrgårdsmiljö året runt. Här finner man ett fyrstjärnigt hotell med slottsrestaurang, roliga aktiviteter till konferenser och företagsmöten, för att inte tala om temafester och romantiska bröllop. Det är också hit man kan söka sig för att varva ner en helg med slottets weekendpaket. Slottets interaktiva mordgåtor med professionella skådespelare är särskilt populära både höst och vår.

Slottets stora afternoon tea på lördagar eller en stämningsfull middag vid tända ljus kan sätta fart på livsandarna. Slottet är öppet för á la carte kvällstid året runt (måndag-lördag), med undantag för en kortare julledighet. Slottet är dessutom välkänt för sina fina julbord, som avslutas med ett jättelikt gottebord med julens alla gotter i slottets källarvalv.

Sundbyholms Slott ligger lättillgängligt mitt i Mälardalen, en dryg timmes bilfärd från centrala Stockholm och en mil norr om Eskilstuna. I de vackra omgivningarna återfinns Mälarens längsta naturliga sandstrand, Europas nordligaste bokskog, en vacker marina och Sundbyholms travbana.

Här skapas minnen. Varmt välkommen på ett besök!

 

Kategorisering

 

Funktioner