Sök på turistmål.se:
 

Lits Camping, Stugby och Kanot

 Kanot och kajak, Campingplatser, Stugor  |   Östersund, Jämtlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Lits Camping, Stugby & Kanot ligger vackert belägen på en udde där Hårkan rinner ut i Indalsälven. Endast tjugo minuters bilfärd nordöst om Östersund längs med väg E45 gör Lits Camping till ett perfekt alternativ för dig som vill vara nära naturen men ändå bo på bekvämt avstånd till staden.

För barnfamiljer är Lits Camping ett populärt val. Här finns bland annat lekplats, badplats, minigolf, och barncyklar till utlåning. Storleken på campingen lämpar sig väl för familjer och för de som vill ha det lugnt, skönt och vackert runtomkring sig.

Under höst, vinter och tidig vår är Lits Camping ett förstahandsval för många företag som har personal som arbetar kortare eller längre perioder i Östersundstrakten.

Vi har tolv stora självhushållsstugor (35 kvadrat) med dusch och toalett, samt femton enklare campingstugor. Det går naturligtvis bra att campa här och vi har cirka 40 campingplatser med el och 40 platser utan el.

Vi hyr också ut kanoter och är Jämtlands största kanot/kajakcentral. Här kan du hyra kanoter för turer på allt från en timme eller två upp till ett 14 dagars äventyr i vildmarken. Vi transporterar dig och kanoterna till en lämplig startpunkt.

Gratis trådlöst internet (Wifi) finns att tillgå på campingområdet.

Varmt välkomna, önskar Ove Djurberg med familj och personal!

Öppettider

Hela året för stugor. Campingsäsong maj-september. Kanotsäsong maj-september.

Priser

Självhushållsstugor: 495-965 SEK
Campingstugor: 245-645 SEK
Elplats: 260 SEK
Tält: 80 SEK/person

Besök vår webbplats litscamping.com för mer information!

Vägbeskrivning

Längs med väg E45, 20 km nordost om Östersund. Enkel avfart med tydlig skyltning. Campingen ligger på en udde precis efter Indalsälven.

 

Kategorisering

 

Funktioner