Sök på turistmål.se:
 

Idöborg

 Konferensanläggningar, Stugor  |   Värmdö, Stockholms län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Ö-konferenser i havsbandet!

Bara en timme från centrala Stockholm ligger Idöborg, en privatägd ö med en färgstark historia.

Här finner du den storslagna natur som är unik för Stockholms yttersta skärgård.
Ni tar er hit med reguljära båtturer från Stavsnäs eller Saltsjöbaden och efter färden över vattnet kan ni fokusera på mötet.
Här får ni ett varmt och personligt bemötande samtidigt som ni är garanterade avskildhet och exklusivitet under hela er vistelse, vill ni så går det bra att reservera hela ön.

Idöborg är ett andra generationens familjeföretag och vår målsättning är förutom att lyssna på kunden och ständigt utvecklas, att succesivt utveckla anläggningen i en miljövänlig riktning samt att värna för skärgårdsnaturen och att verka för en öppen skärgård.

I våra konferenslokaler ingår block, penna, whiteboard, projektor, ljudsystem, vatten och frukt. I Solnedgången ingår dessutom fritt WiFi.

Idöborg har ett antal stugor möjliga att hyra. Perfekt för dig som vill skriva, meditera eller kanske bara komma bort från stadens brus. På ön kan du bland annat bada vedeldad bastu och paddla kajak.

Exempel:
Stuga Insikten är den stuga som ligger mest avskilt och privat och här bjuds du på bländande utsikt över vattnet och soluppgången. När vädret tillåter kan dörrarna öppnas upp mot det stora trädäcket och släppa in naturen. På sommaren finns här sköna solstolar utställda.

Varmt välkommen till oss!

Priser

Besök vår hemsida för mer information

 

Kategorisering

 

Funktioner