Sök på turistmål.se:
 

Vara-Bjertorp Golfklubb

 Golfbanor  |   Vara, Västra Götalands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Vara-Bjertorp GK är belägen mitt på Västgötaslätten.

Klubben bildades 1987 och banan invigdes 1990. Banan har 18 hål och är en mycket välskött park och skogsbana i slottsmiljö.
Lätt att promenera och den passar alla kategorier av golfare. Vi lovar dig en ordentlig utmaning, oberoende av handicap.

Enligt Golf Digest rankning av Sveriges 50 bästa golfbanor 2010 kom vi på 43:e plats i Sverige och fyra år i rad 2007 – 2008 – 2009 – 2010 var vi rankad som Västergötlands bästa golfbana.

2013 tog vi glädjande tillbaka första platsen i Västergötland och hamnade på 49 plats i Sverige. Vårt mål är att ständigt utveckla vår klubb och bana.

Här finns såväl korthålsbana med sex hål som drivingrange.

I klubbhuset finns vår golf shop. Här har vi ett utbud av de flesta kända märken, samt ett komplement med budgetalternativ för den som söker det.

På Vara-Bjertorp Golfklubb erbjuds golflektioner och kurser. Hanna Thorsén är klubbens PRO och kan lära dig allt om golf, till exempel: Pro - Golfkurser, nybörjarutbildning, juniorträning, företag/större sällskap, lektioner, skolaktiviteter, gruppträningar mm.

Besök gärna vår Facebooksida:
https://sv-se.facebook.com/pages/Vara-Bjertorp-GK/565188746883945?fref=photo

Varmt välkommen till oss!

Öppettider

Se hemsidan för aktuella öppettider.

Priser

Se hemsidan för uppdaterade priser.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning Från E20 (Enklaste vägen att hitta)
10 km norr om Vara väg mot Skara och Bjertorp. Följ skyltning mot Bjertorp Slott. Golfbanan ligger straxt efter du passerat slottet.

Från väg 47 sväng vid Tråvad. Golfbanan ligger straxt efter du passerat slottet.

 

Kategorisering

 

Funktioner