Sök på turistmål.se:
 

Huntyard & Berras Eskilstuna

 Jakt och fiske  |   Eskilstuna, Södermanlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till Huntyard & Berras i Eskilstuna! 

Vår vision är att vara Sveriges ledande leverantör av produkter inom jakt och sportfiske. 
Att i stor skala genom butiker och e-handel erbjuda Sveriges jägare, viltvårdare och sportfiskare ett brett sortiment i kombination med specialistkompetens under samma tak. 
Alla som jobbar i våra butiker är passionerade jägare och sportfiskare. Vi delar frikostigt med oss av vår kunskap och ger dig råd och tips om hur du kan få ut ännu mer av dina naturupplevelser.
-Välkommen till vår värld!
Hos oss kan ni köpa er jakt och sportfiskeutrustning. Vi har ett sort utbud av jaktkläder och alla kända varumärken så som tex. Chevalier, Härkila och Pinewood. Vi har även vapentillbehör, ammunition, optik och elektronik.
På fiskesidan så har vi det mesta ni kan tänka er att behöva, stort urval av spön och rullar och en mängd olika beten.

I butiken hittar ni Mikael och Christer som kan erbjuda er experthjälp om olika sportfiskemetoder samt hjälpa er med jakt. Mikael har ett mycket stort intresse för jakthundar och har en hel del hundtillbehör i butiken. Dessa herrar har en lång erfarenhet och är mycket aktiva på fritiden.
Vi önskar er varmt välkomna in till oss på Huntyard & Berras i Eskilstuna.

I våran webshop så kan ni hitta allting ifrån Fiske till Jakt precis som i våra butiker. När du köper utav oss på våran hemsida så får du även fri-frakt när du köper för över 299:-, samt 14 dagars öppet köp tillsammans med trygg e-handel!

Öppettider

Vardagar: 10.00 – 18.00
Lördagar: 10.00 – 15.00
Söndagar: Stängt

 

Kategorisering

 

Funktioner