Sök på turistmål.se:
 

Lycksele Turistbyrå

 Turistbyråer  |   Lycksele, Västerbottens län

 

Beskrivning

Lycksele, Lapplands första stad, har precis allt du kan önska för en lyckad semester – året runt! Med rejäla vintrar, härliga vårar, ljusa somrar och färgsprakande höstar är det bara den egna fantasin som sätter gränserna. Oavsett om du reser i arbetet, med familjen, föreningen eller på egen hand kan du skapa oförglömliga minnen här. Lycksele är nämligen ett paradis fullt med sevärdheter och aktiviteter för alla olika åldrar och intressen.

FÖR BARNEN
I Lycksele finns en mängd olika aktiviteter för barn i alla åldrar! Vad sägs om ett besök på Lycksele Djurpark, skidåkning i Bocksliden, lek på Nallebjörnens lekland eller ett besök på Skogsmuseet?

UPPLEV LYCKSELE
Lycksele bjuder på aktiviteter och upplevelser året om.För den äventyrslystne finns mängder av aktiviteter att prova på.Vad sägs om forsränning,hundspann på hjul eller paddla kajak i naturskön miljö.

KONFERERA
Lycksele är en utmärkt mötesplats. Genom goda kommunikationsmöjligheter erbjuder du dina gäster en oförglömlig vistelse. Kombinera de moderna möteslokalerna med exempelvis en hundspannstur genom vildmarken. Skräddarsy din vistelse i Lycksele!

ÄTA I LYCKSELE
Vill ni njuta av en stämningsfull middag med naturskön utsikt? Är ni nyfikna på de lokala råvarorna eller är det något snabblagat i farten som gäller? Oavsett så finner du en mängd olika alternativ i Lycksele, från restauranger till caféer.

BO I LYCKSELE
Lycksele erbjuder dig som gäst en stor variation av boende. Bo bra i vinterbonade stugor, på vandrarhem eller hotell. De flesta boenden kan bokas online på vår hemsida. För mer information kring boendealternativ,kontakta gärna Lycksele Turistbyrå.

Öppettider

Öppettider/Lågsäsong (V34-V23)
Måndag-Fredag 12:00-16:00

 

Kategorisering

 

Funktioner