Sök på turistmål.se:
 

SP AktivitetsCenter fd Skoter Center

 Hotell, Restauranger, Vinteräventyr  |   Malung-Sälen, Dalarnas län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Ditt skoterparadis ligger i Sälen - hos oss bor du mitt i 40 mil pistade skoterled och parkerar på gården! Här hittar du också stora myrar att surfa på, raviner där du kan klättra o leka, vindskjul att sola i. Vi som driver Skotercenter älskar skoteråkning och vet vart den bästa åkningen finns för dagen.

Gillar du skidåkning har du nära till liftar (59), backar (89), längdspår, rösade leder. Bor du hos oss får du tillgång till hela Sälenfjällens fulla utbud av aktiviteter på köpet.

Sommaren 2014 köpte Jonas Sjögren och Ronny Palm Skotercenter. Som nu kommer att gå under namnet SP Aktivitetscenter, då vår ambition är att köra en året runt verksamhet. Vi kommer att ha fortsatt inriktning på skoteråkare men vi kommer att utöka med mera aktiviteter vinter och sommartid.


Boende
Vi har 50 rum och 126 bäddar som är fördelade på 4 stycken rumsbyggnader. (Ski-Doo, Polaris, Arctic Cat och Yamaha). Vi har enkelrum, dubbelrum med två enkelsängar eller en våningssäng, 3-bäddsrum med våningssängar, 4-bäddsrum med två våningssängar, dusch/WC i korridor i nära anslutning till rummen. I varje byggnad finns ett samlingsrum med TV, kylskåp, kaffe- och vattenkokare. Stora torkrum för våta skor och kläder. Sänglinne och handdukar finns på rummet om det ingår i bokningen. Bäddar gör du själv.

Resturangen

I restaurangen har vi gott om plats för 100 gäster. Vi börjar dagen med att duka upp vår stora frukostbuffé mellan 08:00-10:00. Baren öppnar klockan 15:00 och är öppen tills du vill gå hem. Köket öppnar 16:00 och då börjar även vår a la carté serveras

Relaxavdelning

I direkt anslutning till vår bastu har vi vår fina relax med utomhusbubbelpool för 7 personer och stor utomhusveranda. Vill du unna dig lyxen av ett varmt bad så är det bara att säga till i baren.

Konferens

Här erbjuder vi dag/kvällskonferenser med möjlighet till kaffe, lunch och middag. Även konferens med övernattning som vi snickrar ihop efter önskemål. Vi tar emot grupper på upp till 70 personer. Vi skräddarsyr ihop ett program som passar just din konferens!

Sommar!

Anordna era träningsläger här eller bara kom upp och hitta lugnet i underbar fjällmiljö.

Bo med halvpension, rum med frukost eller självhushåll.

Njut i vår relaxavdelning efter en dag utomhus eller häng i vår mysiga bar. I vår nyrenoverade restaurang finner ni en smaklig meny varje kväll.

Vi har fina konferanslokaler där vi skärddarsyr er konferans och anordnar aktiviteter, allt enligt era önskemål.

Vi ligger i Transtrand 8 km innan Sälens by. Vi har en skoterled som går upp på fjället ifrån oss, perfekt för en vandringstur eller ett ordentligt löppass. Biking Dalarna vägen finns precis bakom oss.

Se vår hemsida för fräcka event och upplevelser!

Priser

Se vår hemsida för mer information.

 

Kategorisering

 

Funktioner