Sök på turistmål.se:
 

Kopp och Fat

 Bed and Breakfast, Loppis och antikt  |   Munkfors, Värmlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till Kopp och Fat!
Geke håller på med - europeisk - design, antik, kuriosa och retro-grejer. Wim bryr sig om den småskaliga campingen.
Tillsammans ser vi till att gästerna känner sig välkomna i vår bed och breakfast eller på campingen. Med frukter från eget land bakar vi tårtor, lagar vi fruktsallader till frukosten och några andra sötsaker. Dessutom känner vi vårt län under tiden alltmer bättre. För ett gott råd till en utflykt: Du har hittat rätt adress hos oss.
Varmt välkomna till oss i Sverige!


Med vår bed and breakfast erbjuder vi småskaligt och välvårdat husrum. Rosen rummet finns i bostadshuset, men bjuder på grund av husets planlösning påfallande mycket privatliv. På sommaren har du egen dusch och toalett: på vintern delar du sanitet med eventuella gäster från stugan. Sitta, titta på tv och surfa på nätet är möjligt i ett vardagsrum speciellt för gästerna. Frukosten serveras i det trevliga och lantliga stora köket. Och när vädret är bra, och det har vi mycket mer än man tror, kan du sitta utomhus eller i glasverandan och njuta.
Stugan står helt fri bakom bostadshuset och har el och värme. För sanitet går du några meter till bostadshuset. Koppla av får du, även som Rosa rummets gästar, i gästvardagsrummet eller utomhus framför din stugan eller i den fina trädgården. Frukosten serveras i det trevliga och lantliga stora köket.

Öppettider

B&B : året runt
Butik:
maj: fredag/lördag 10.00-17.00
juni/juli/aug: onsd.- lörd. 10.00-18.00

Priser

Bed and Breakfast
INKLUSIVE Frukost & Linne
PRIS är p/p: 325 för en natt (300 för flera)
VAL mellan: Stuga & Gästrum

Camping
VALFRITT El: 40 sek
PRIS : 140 sek

www.svr.nl
PLATS valfritt

Vägbeskrivning

Tjärne 34
684 93 Ransäter

 

Kategorisering

 

Funktioner