Sök på turistmål.se:
 

Lasse-Maja grottan & Cafe

 Caféer och bagerier  |   Arboga, Västmanlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Lasse-Maja grottan.

Detta är en unik lokal som längst in inrymmer ett gömställe där Lasse-Maja gömde sitt tjyvgods! Här finns en stor öppen spis/grillplats, bänkar och bord för 20-30 personer.

kafée för allmänheten.
Sommarkaféet har nu stängt för allmänheten. För visning av Lasse-Maja grottan för grupper minst 10 personer har vi öppet efter överenskommelse. Då kan man beställa kaffe/te/saft och kaffebröd.

Öppettider

Sommarkaféet är öppet för allmänheten på söndagar i juli, se facebook om övriga tider. En sommarpaviljong finns i anslutning till grottan.
På annan tid är det möjligt att få en visning med fika efter överenskommelse. Ett gammaldags dass finns i anslutning till kaféet, grottan, paviljongen samt dasset är handikappvänligt.

Priser

Gratis att besöka, möjlighet att fika på sommarkaféet, priser att hyra festlokalen Lasse-Maja grottan från 2000:- och uppåt beroende på vad som ska tillkomma. Vi hämtar mat från närliggande restauranger

Vägbeskrivning

Mot Medåker, Garlinge Skatberget 137 732 96 Arboga. Rejäl parkering finns strax utanför, lätt att komma in med barnvagn, rollator eller rullstol.

 

Kategorisering

 

Funktioner