Sök på turistmål.se:
 

Restaurang Rosengården

 Restauranger  |   Gotland, Gotlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Anrik restaurang och cocktailbar i ett av Visbys mysigaste miljöer. Vackert belägen intill Sankta Karins kyrkoruin på stora torget där vi lägger stort fokus på närproducerade färska råvaror av hög kvalitet. Maten är lagad från grunden med många lokala inslag i modern stil, det klassiska från anrika dagar har vi också behållit och tillagar enligt konsten regler. Vår sommelier sätter väl utvalda drycker till kockarnas anrättningar. Köket har öppet lunch och kväll från mitten av maj till slutet av augusti samt för julbord.

I vår cocktailbar kan ni under högsäsong (10:e juni-20:e augusti) avnjuta lokal öl, internationella drinkar vissa med gotländsk twist och mycket mer i Visbys skönaste barhäng. Självklart använder våra bartenders sig endast av de bästa av våra färska råvaror.

Vi utför cateringuppdrag i alla former av högsta kvalitet! Kontakta oss via mail för mer information. Detta utförs även under perioder då restaurangen är stängd.

Vi kan även stolt meddela att Rosengården blev utnämnd till ambassadörföretag 2013-14 för Regional matkultur Gotland som ett bevis på att vi värnar om och har de Gotländska producenterna och förädlarna i vårt fokus.

Priser

För priser, öppettider och bokning vänligen se hemsida

Vägbeskrivning

Restaurang Rosengården
Stora Torget
621 56 Visby

 

Kategorisering

 

Funktioner