Sök på turistmål.se:
 

Dala-Järna Hotell

 Hotell, Restauranger  |   Vansbro, Dalarnas län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till Dala-Järna Hotell!

Med hemtrevliga rum, husmanskost på buffébordet och en härlig kvarterspub bjuder Dala-Järna Hotell in såväl lokalbefolkningen som sommar- och vinterturister, yrkesfolk och resenärer på väg till och från
bl a Sälen.

Hotellet i Järna byggdes under 1940-talet av Bäck Daniel. Alltsedan dess har hotellet varit en viktig del av denna levande bygd i Västerdalarna, och har fortfarande kvar känslan av ett gammaldags hotell/pensionat.

Hemtrevligt boende
Dala-Järna Hotell är det lilla familjehotellet med 12 charmiga rum med olika standard, allt från vandrarhemsrum till hotellrum med egen TV, dusch och toalett. Alla nattgäster har fri tillgång till wi-fi, parkering och vår gillestuga med TV, barnhörna, sällskapsspel och ett litet bibliotek.

I restaurangen serveras hotellfrukosten och den populära lunchbuffén med rejäl husmanskost. På fredagar och lördagar är puben öppen kvällstid med servering av enklare mat.

Hotell
På Dala-Järna Hotell har vi fullt utrustade hotellrum med egen TV, toa och dusch, såväl som lite billigare rum med toa och dusch i korridor.
Normalpris för enkelrum med egen toalett
och dusch kostar 795 kr och dubbelrum 995 kr, medan tvåbäddsrummen med gemensam toa/dusch kostar 595 kr resp. 795 kr.
Priserna varierar lite efter säsong.

Vandrarhem
Vandrarhemsboendet är det billigaste och enklaste vi har. Det går självklart att köpa till både lakanset och frukost när man bor i vandrarhemsrum, och tillgång till gillestugan har alla våra nattgäster.

Normalpriset för vandrarhemsbäddarna är 240 kr/st medan lakanset och frukost kostar 80 kr resp. 75 kr. Priserna varierar lite efter säsong.

Bokning
Rummen bokas på hotellet via kontaktuppgifterna längst ner på sidan, eller online på hemsidan.

Puben har öppet varje fredag och lördag kl 20-01.
Till och från bjuder vi in band eller trubadurer som underhåller oss. En gång i månaden välkomnas bygdens kända och okända musiker att inta den öppna scenen.

Lunchbuffé hela veckan
Varje dag serveras det lunchbuffé på
Dala-Järna Hotell. Förutom ett par husmansrätter om dagen ingår även sallad, hårt och mjuk bröd, måltidsdryck och kaffe med hembakade kakor.
Vi samarbetar med lokala producenter, bland andra Pyramidbageriet, Högosta Potatis, Svanbergs Bröd och Järnabygdens Slakteri.

Titta gärna in på vår hemsida för mer info

Varmt Välkomna!

Öppettider

Lunchbuffé
Mån-Fre kl 11-14
Lör-Sön kl 12-15

Pub
Fre-Lör kl 20-01

 

Kategorisering

 

Funktioner