Sök på turistmål.se:
 

Fryksås Hotel & Gestgifveri

 Hotell, Restauranger, Konferensanläggningar  |   Orsa, Dalarnas län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Fryksås Hotell - en upplevelse utöver det vanliga.

Vårt hotell finns i en av Sveriges äldsta och största fäbodmiljöer, en historisk plats 10 km utanför Orsa i Dalarna. Vi lovar att du kommer att få en aha-upplevelse när du efter 10 km i uppförsbacke kommer fram till fäbodområdet med den hänförande utsikten över Orsasjön och Siljan.

Hos oss på Fryksås Hotell kan du både bo, äta och konferera och vi lovar att göra allt för att du skall få en upplevelse utöver det vanliga.
Att uppleva den unika fäbodmiljö som hotellet ligger i är som att vandra i en historisk resa från 1500-talet till nutid.
Den unika platsen, miljön och historien tar tag i alla besökare på ett speciellt sätt. Helt enkelt en plats att bli förälskad i, kanske just därför som så många brudpar väljer att ha sin oförglömliga dag här hos oss.
Oavsett om det gäller en konferens eller en weekend på tu man hand, på Fryksås Hotell tar vi hand om våra gäster med ledorden omtanke, njutning, och inspiration Här finner du lugn både sommar som vinter, vårt unika läge har alltid något speciellt att dela med er.
Öppettider restaurangen

Frukost 08.00 - 10.00. Ni är välkommna till vår frukostbuffé även som icke hotellgäst. Bokas i förväg

Lunch 12.00 - 15.00

A la carte, 17.00 - 21.00 (sista beställning till köket kl 21.00)

Självklart kan du fika eller njuta av Belgiska våfflor med hjortronsylt mm hela året. För bokning och mer information är du välkommen att kontakta oss.
Du kan boka på vår hemsida eller ring oss för en personlig kontakt.

Telefon 0250-460 00 alt 460 20

 

Kategorisering

 

Funktioner