Sök på turistmål.se:
 

Örns Camping & Vandrarhem

 Campingplatser  |   Sotenäs, Västra Götalands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Sagolik natur, fantastiska strövområden, salta bad och roliga aktiviteter.

Föredrar du skog, berg eller hav? Hos oss spelar det ingen roll för vi har mycket av allt! Välkommen till Örns härliga och familjevänliga camping.

Örns camping är öppen året runt. I vårt natursköna område finner du 250 camping/husvagnsplatser, ett vandrarhem med 19 bäddar, ett hus med 11 bäddar samt tre stugor.

På campingen kan du bl.a. spela minigolf, dansa zumba, bada, gå tipspromenad, delta i musikquizkvällar, hyra en båt, rida eller varför inte ta en härlig cykeltur i solen. Det finns även en nybyggd lekplats som gör stor som liten leksugen.

Det är inte lång till västkustpärlor som Smögen, Bohus-Malmön, Kungshamn och Hunnebostrand. En tvåkilometers cykeltur kan ta dig till färjeläget till vackra och pittoreska Bohus-Malmön. Det är ca en mil till Smögen och den populära Smögenbryggan där det vimlar av uteserveringar, nöjesliv och butiker.

Efter en lång dag i solen kan du köpa en glass i vår servicebutik och koppla av i solstolen.

Hjärtligt välkommen!

Öppettider

Öppet året runt!

Vägbeskrivning

Kungshamn/Smögen:10 km / 10 min
Ta av från E6 vid Gläborg och kör mot Kungshamn/Smögen. Följ skyltar mot Kungshamn S och Bohus-Malmön. Fortsätt sedan mot Bohus-Malmön, efter ca 2 km ser du campingen på höger sida.

 

Kategorisering

 

Funktioner