Sök på turistmål.se:
 

Bostadsrättsföreningen Solkoster

 Lägenheter och rum  |   Strömstad, Västra Götalands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Hyra lägenhet

Brf Solkoster är en fritidsanläggning med 70 lägenheter. Den ägs av cirka 900 medlemmar. Det finns också möjlighet att hyra lägenheter som alla är utrustade för självhushåll.

Solkoster är belägen på en klippa ovanför Ekenäs hamn på Sydkoster cirka 150 meter från hamnen. Nedanför anläggningen breder Kosterhavets marina nationalpark ut sig med hundratals öar och skär. I hamnen ligger den permanenta utställningen Naturum samt ett rökeri. I närområdet finns två restauranger.

För funktionshindrade gäster rekommenderar vi suterränglägenheterna 66-69 då övriga lägenheter är belägna på en naturtomt med klippor och nivåskillnader. Våra bekväma lägenheter finns i olika storlekar efter varje familjs behov. Det finns en tennisbana att hyra och möjlighet att spela boule.

Båtar samt elbil finns att hyra i receptionen i mån av tillgång. En modern tvättstuga går också att hyra.

För hyresgäster sker in- och utcheckning söndagar samt torsdagar. Uthyrning sker kortvecka (söndag-torsdag) weekend (torsdag-söndag) samt hela veckor (söndag–söndag).Högsäsong sker endast veckouthyrning. Bagagetransport hamnen – anläggningen kan bokas när receptionen är öppen på bytesdagarna eller vis webben.

På Solkoster är vi rädda om vår miljö och producerar varmvatten med solvärme.
Lägenhetstyper

30-40-50 husen för två personer och en extrabädd.
10-20 husen med sovloft för 4 personer och en extrabädd.
60 husen marklägenhet för sex personer och möjlighet till 2-3 extrabäddar.
60 husen suterränglägenhet för 4 personer och en extrabädd. Lämpliga för funktionshindrade personer.

Nya lägenheter att hyra läggs ut varje måndag så om det är det fullbokat kan det finnas lediga lägenheter följande vecka.

Öppettider

Påsk t.o.m oktober varje år.

Priser

Se prislista www.solkoster.se

Vägbeskrivning

Att resa till Solkoster är enkelt.

Att resa hit går snabbt via buss eller tåg från Göteborgsområdet och sommartid går direkttåg från Stockholm till Strömstad.

Från Oslo och Göteborg går E6 som är motorväg hela sträckan.

Du parkerar din bil I Strömstad på speciella parkeringsplatser där det oftast går gratis direktbussar till Kosterbåtarnas färjeterminal mitt i staden. Här tar du Kosterbåtarna ut till Ekenäs Hamn på Sydkoster och ca.150 m ovanför hamnen ligger Solkoster på höger sida.

 

Kategorisering

 

Funktioner