Sök på turistmål.se:
 

Di-Ni Farmen

 Stugor  |   Piteå, Norrbottens län

pris från 850 kr per natt
 

Beskrivning

Di-Ni Farmen är ett modernt jordbruksföretag med tre stadiga ben: djurhållning, maskinentrepenad och boende/aktiviteter. Vare sig vi agerar som din partner, leverantör eller värd är vårt mål alltid att du ska vilja komma tillbaka till oss. Var så god att ta del av vårt utbud, här på sidan och i verkligheten!

Öppettider

Stuga Maj- November
Rum året runt

Priser

Se hemsida

Vägbeskrivning

Skomanstjälsvägen 21
942 94 Sikfors

Om du kommer från Piteå, kör väg 374 mot Älvsbyn. Då du passerat byn Arnemark kommer det en skylt som pekar ut Sikfors till vänster, kör den vägen. Efter bron över Piteå älv tar du höger mot Sikfors. Kör sedan ca 2 km så kommer en skylt med ”Skomanskälen” (vi i byn och vägverket är inte riktigt överens om stavningen). Svänger vänster dit skylten pekar. Följ sedan den vägen 4,5km så är ni framme på gården som ligger på vänster sida om vägen.

Kommer du från Älvsbyn kan du förslagsvis köra på södra sidan om älven så du får passera fina byn Tvärån. Sväng inte av mot Sikfors, utan följ vägen tills du passerat sågverket Stenvalls Trä. Skylten ”Skomanskälen” kommer då strax att dyka upp. Sväng höger och kör som ovan!

 

Kategorisering

 

Funktioner