Sök på turistmål.se:
 

tin-tin® scandinavian jewellery

 Gallerier och konst  |   Tjörn, Västra Götalands län

pris från 2500 kr per person

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

tin-tin® är skapat av Tintin Hallding, industridesigner / guld- och silversmed. I sin ateljé i den Bohuslänska skärgården skapar hon smycken i guld och silver.

Formerna är rena och enkla och stor omsorg är lagd på detaljer som lås, skarvar och ytor. Materialen är främst sterlingsilver och 18 karat guld i kombination med stenar, men hon använder också andra material som textil och gummi i sina arbeten då och då.

Du är välkommen att besöka det fina galleriet och verkstaden på Dyrön året runt. Tintin visar sina färdiga smycken sitt moderna, smakfulla galleri och verkstaden ligger vägg i vägg, där tillverkar hon alla smycken och gör även mycket beställningsjobb. Det finns möjlighet att ta en fika i den mysiga trädgården vid fint väder men det finns tak över huvudet också. Passa på att ta en promenad på den pittoreska ön, en fin promenadslinga går runt hela ön i varierad terräng. Det finns också en bastu som bokas på dyron.se. Mer information om vad som finns på Dyrön hittar du på hemsidan.

På vår hemsida, www.tin-tin.se en webshop där du kan göra beställningar eller planera lite inför ett besök i galleriet. Tintins smycken säljs också på Nordiska Akvarellmuseet, VIDA Konsthall och Form Design Center.

Drömmer du eller någon du vill överraska om att få göra ett eget smycke? Tintin erbjuder heldagskurser för 1-2 personer då man på en dag gör ett smycke från idé till slutfinnish. Material, fika, mat och handledning ingår. Önskas boende för att göra en hel helg på Dyrön så ordnar vi det i samarbete med Annika på Dyrön som erbjuder en mysig stuga och en mindre lägenhet.

Öppettider

Året runt: onsdag-fredag 13-18.
Från midsommar fram till sista juli: tisdag-lördag 13-18.
Passar inte dessa tider så tar vi emot på andra tider efter överenskommelse. Kontrollera eventuella ändringar i öppettiderna på vår hemsida.

Priser

Se vår hemsida www.tin-tin.se eller kontakt oss per telefon eller e-mail.

Vägbeskrivning

Så tar du dig till vår studio på Dyrön
• med egen båt: gästplatser finns i både Nordhamnen och Sydhamnen på Dyrön. Vi finns ca 250 meter från Nordhamnen och ca 700 meter från Sydhamnen.
• med buss och färja: busshållplats Rönnängs Brygga på södra Tjörn, där ifrån tar du färja 361 till Dyrön Norra.
• med bil: P-plats finns vid ishallen i Rönnäng, ca 10 minuters promenad till färjeläget, Rönnängs Brygga. Under lågsäsong (september - maj) kan det finnas P-platser närmare bryggan för kortare besök på Dyrön. Parkering finns vid Dalenvägen/Vebergsvägen på avsedda platser för besökande även Pingstkyrkan på Dalenvägen har platser till förfogande, men inte tider i anslutning till gudstjänster.

 

Kategorisering

 

Funktioner