Sök på turistmål.se:
 

Bo på Lantgård Hedgården

 Bo på lantgård  |   Älvdalen, Dalarnas län

pris från 400 kr per person

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Hedgården är en gammal släktgård där Margareta och Lars-Erik Bohlin bor. Här finns anor sedan 1600-talet. Det gamla sekelskifteshuset har renoverats med tiden och man har bevarat den gamla lantliga stilen. I huset kan du fascineras av detaljer, möbler och prylar som har som funnits här i generationer.

Margareta och Lars-Erik bor på gården tillsammans med några hönor. Sedan 90-talet har gäster från hela världen kommit och gått, och många återvänder hit.
Gården ligger i Rot några km utanför Älvdalen med utsikt över ängar och berg. Här kan du känna dig som hemma och i gästböckerna kan man läsa om den fantastiska service som råder här.
Paret guidar dig mer än gärna till aktiviteter och sevärdheter som finns i området. Lars-Erik som jobbat i skogen i många år tar dig gärna ut på en tur för att se skogens djur och historiska platser.
Det Lars-Erik inte vet om Älvdalen är inte värt att veta. Under högtider som midsommar får man gärna följa med till Rots Skans där traditionellt midsommarfirande med spelmän och folkdansare underhåller.

Du är varmt välkommen till Hedgården i Rot.

Öppettider

Öppet året runt

Priser

Rum & Frukost
Del i dubbelrum: 450: -/ person
Enkelrum: 5000:-/person
I priset ingår frukost, sänglinne, handdukar.

Middagar och lunchpaket kan
ordnas efter överenskommelse.

Självhushåll
Möjlighet till självhushåll finns.
För prisuppgift kontakta oss.
Sommartid finns möjlighet att bo enkelt i ett Härbre.

Vägbeskrivning

Hedgården
rot hedgården näsvägen 175
79690 älvdalen

 

Kategorisering

 

Funktioner