Sök på turistmål.se:
 

Bergafjärdens Havsbad o. Camping

 Campingplatser, Stugor  |   Sundsvall, Västernorrlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

CAMPING

För flera tusen år sedan innan landhöjningen, hade den stora Medelpadsälven Ljungan ett annat utlopp än idag. Älven mynnade ut i Bergafjärden och skapade deltat som idag är en långgrund och barnvänlig sandstrand med varmt vatten som gör havsbadet till ett eldorado för badsugna. Bergafjärden är ett sommarparadis med en av Sundsvalls finaste badstränder i kombination med campingen. Här kan du få en riktigt härlig och naturnära sommarsemester för hela familjen då ni har närhet till både havet och skogen. I denna broschyr finner du aktiviteter på campingen och i närområdet som passar alla. Campingen ligger cirka tjugo minuter söder om Sundsvall, du tar dig enklast hit via E4:an.

Det finns även stugor med upp till 5 bäddar.


Servicehus

I våra servicehus finner du kök utrustade med ugn, kokplattor och micro och flera diskhoar.

I separata byggnader finns toaletter, handikapptoalett, duschar, tvättstuga, latrintömning m.m.

Era hushållssopor slänger ni i utställda containrar på campingen. En container finns utanför receptionen och under högsäsong finns även container på campingens norra del vid toaletterna. Var vänlig sortera era sopor. Vi har kärl för grillkol, wellpapp, plast, hushållssopor och glas utanför receptionen.


Havsbad

Campingen ligger i direkt anslutning till havet! Stranden är Sundsvalls längsta strand och är även en av de mest populära. För flera tusen år sedan mynnade älven Ljungan ut i Bergafjärden och det är därför stranden är så långgrund.


Äventyrsgolf

Kom och spela på vår fina äventyrsgolfbana, som byggdes 2013. Banorna är gjorda av konstgräs och påminner om greener i mindre storlek. Roliga banor med vattenhinder och broar som gör det till en spännande match!


Löpspår

Förutom rid-och vandringsleden som går till Ovansjö, har vi dessutom fina joggingspår runt campingen. Mer information finns i receptionen.


Volleyboll

På stranden finns volleybollnät uppsatt och tillgängligt för alla. Ta med egen boll eller kolla om det finns låneboll i receptionen!


Bastu

Nere vid havet ligger vår bastu. Den kan ni hyra i receptionen, till en kostnad av bara 10 kronor per timme och person.


Gåbingo

Runt campingen sitter en gåbingoslinga på cirka 2 km, dina bingobrickor köper du i receptionen för 10 kronor styck. Ni kan vinna presentkort hos oss!


Lekpark

Vi har ett flertal lekparker på vår camping, i denna kan man fiska fina firrar!


Tandemcyklar

I receptionen har vi tandemcyklar för uthyrning. Prova en stund för skojjs skull, eller varför inte hyra en heldag och ta med picknickkorg?

Vi önskar er en trevlig vistelse hos oss och hoppas att ni får en underbar sommar!

Lenny med personal

Öppettider

Öppettider
alla dagar: 08.00–22.00

Priser

Se hemsida

Vägbeskrivning

Bergafjärdens Camping AB
Bergafjärden
862 40 NJURUNDA

 

Kategorisering

 

Funktioner