Sök på turistmål.se:
 

Lone Star Konferenscenter

 Äventyr övrigt, Konferensanläggningar  |   Höör, Skånes län

pris från 325 kr per person

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Vårt Center
I mitten av Skåne hittar du en annorlunda och spännande konferensanläggning: Lone Star Konferenscenter (Fd KCS Vildmarkscenter)
Skåne och Texas har en del gemensamt. Vi skäms inte för oss utan vill gärna göra saker så STORA och exceptionella som möjligt. Ta bara en titt på Turning Torso i Malmö eller Texas Stadium i Dallas. På Lone Star har vi hämtat inspiration från båda källorna och kan nu erbjuda er en upplevelse utöver det vanliga.
Ett hundratal aktiviteter och äventyr som passar alla åldrar och smaker. Häftiga restauranger i westernstil med plats för över 1800 gäster och med en bred cowboyinspirerad meny. Konferenslokaler som passar grupper i alla storlekar. Lone Star Konferenscenter är en perfekt festarrangör för er peronalfest, företagsfest eller konferens.
Boende för över 140 personer, för att inte tala om våra underhållningsgrupper som är experter på att få fart på vilken fest som helst.
Oavsett om du kommer med ditt företag, din skolklass eller med familjen så har vi fantastiska produkter som passar just er.Och du behöver inte ta vårt ord på det, varför inte fråga någon av de tusentals gäster som varje år väljer Lone Star Konferenscenter för sina arrangemang.
Vi har öppet året om!

Western Weekend

Varje Lördag har vi vår fantastiska Country Fest på Lone Star Konferenscenter.

En helkväll för hela familjen med spännande aktiviteter, god mat, linedance och live underhållning med the LoneStars. Perfekt för hela familjen!

Nu erbjuder vi er att kombinera detta med en helgövernattning i våra underbara stugor eller Trapper House.

See You soon!

Öppettider

Se hemsida

Priser

Se hemsida

Vägbeskrivning

Vägasked 105
S 243 92 Höör
Sweden

GPS koordinatorer

Lat: N 56º 1´ 20.29´ Long: E 13º 28´ 23.60´

 

Kategorisering

 

Funktioner