Sök på turistmål.se:
 

Sandvikens Camping och Stugby

 Campingplatser  |   Östersund, Jämtlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till Sommarparadiset Sandviken!

Sommarparadiset Sandviken är en pärla vid Storsjöns strand, en sommaridyll i det Norrländska inlandet, endast 4,5 km från centrala Östersund. Den härliga naturen, närheten till vattnet och den fantastiska utsikten karaktäriserar området, något som måste upplevas!

Du bor bekvämt i någon av våra stugor, i tält eller husvagn. Vi har även vinterbonade stugor för uthyrning året om. Anläggningen är öppen Sommar som Vinter

Här finns något för alla, stora som små. Här finns stora gräsplaner för spel och lek, vi lånar gärna ut våra boulespel, badminton, brännbollspel etc. Här finns möjlighet för bad och fiske, från brygga om man så vill,eller från båt som finns att hyra. Vi anordnar danser nästan varje fredag under hela sommaren, vilket brukar vara populärt bland ortsbefolkningen. Här finns också bra cykelvägar med möjlighet till fina cykelturer i vacker miljö.

Konferens/Kick-Off/Fest

Vi erbjuder konferenser, kick-off, planeringsmöte, personal- eller födelsedagsfester i en trivsam och naturskön miljö. Perfekt för er som vill träffas under lite enklare och mer informella förhållanden. Det stora välutrustade köket erbjuder goda möjligheter till matlagning, egna menyförslag eller våra. Vill Ni hellre anlita cateringfirma kan vi hjälpa till att ordna det. Vi har lokaler för det lilla sällskapet men också för större arrangemang.

Vi har fullständiga rättigheter varför all alkoholförtäring köpes från restaurangen.

Som ett komplement till Er konferens eller träff erbjuder vi olika typer av aktiviteter. Exempel på vad som kan anordnas: Pilkastning, boule, vinstjul, bollkastning, tips-promenad, stora gräsytor för spel (fotboll, brännboll el. likn.), fiske från brygga, motionsslinga badminton etc.

Kontakta oss för förslag och idéer!

Minigolf 9 hål.

Öppettider

Se hemsida

Priser

Se hemsida

Vägbeskrivning

Sandvikens Camping
Sandviken 130
832 93 FRÖSÖN

 

Kategorisering

 

Funktioner