Sök på turistmål.se:
 

Gryts Varv Hotell & Konferens

 Hotell, Konferensanläggningar  |   Valdemarsvik, Östergötlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Gryts Varv Hotell & Konferens är en unik anläggning direkt vid havet där restaurangen, hotellrummen och konferenslokalerna har härlig havsutsikt.

Gryts Skärgård med dess vackra öar är vida känd för sitt natursköna läge mellan Söderköping och Västervik på ostkusten. Kustremsan är oexploaterad och lugn. Ungefär hälften av gästerna kommer landvägen och resten kommer med båt.
Hotellet har 13 trivsamma och bekväma enkel- och dubbelrum. Rummen är alla individuellt inredda med ett genomgående marint tema. De flesta rummen har utsikt mot havet. VI har även ett antal lite enklare hotellrum med dusch och toalett i korridoren, även dessa med marin inredning.

Vi har fyra stugor för uthyrning från april-oktober. De byggdes 2008 och ligger perfekt placerade precis vid vattnet med härlig havsutsikt. De är individuellt möblerade med marint tema. Alla har altan med utemöbler.

Restaurangens meny består av såväl klassiska som innovativa rätter. Maten lagas med stor omsorg där ägaren Niklas Hellsing anslår tonen. Niklas har vunnit titeln Årets Östgötakock både år 2007 och 2011. Råvarorna är beroende av säsong och köket jobbar med många närproducerade livsmedel av hög kvalitet.

På Gryts Varv finns mycket goda förutsättningar för konferenser och evenemang. Vi har flera funktionella och flexibla lokaler med modern teknik. Detta gör att vi kan inbjuda till kreativa och annorlunda möten i underbar och oslagbar skärgårdsmiljö, alla våra lokaler har utsikt över vattnet. Möjligheter till grupprum finns.

Öppettider

Se hemsida för mer information.

Priser

Se hemsida för mer information / vänligen maila oss för offert.

Vägbeskrivning

Från Norrköping åk E22 söderut mot Valdemarsvik.Sväng av mot Valdemarsvik och tag väg 212 mot Fyrudden.
I Gryts samhälle sväng höger mot Gryts varv och följ skyltarna.

Restid Norrköping - Gryts varv ca. 1 timme.

 

Kategorisering

 

Funktioner