Sök på turistmål.se:
 

Friluftsmuseet Gamla Linköping

 Museer  |   Linköping, Östergötlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Följ med på en minnesrik tidsresa och upplev stad, skog och land som för hundra år sedan! Ta en paus i vardagen och njut av en rofylld och unik miljö med trähus, kullerstensgränder, historiska trädgårdar och många spännande museer. Friluftsmuseet erbjuder aktiviteter året runt för både stora och små och du hittar också butiker, restauranger och caféer. Det finns även boendemöjligheter för dig som vill stanna hos oss mer än en dag.

Öppettider

Museiområdet är alltid öppet. Generella öppettider i butiker och utställningar: må-fr 10-17, lö-sö 11-16 året runt. För information om öppettider i museer och övriga verksamheter, ring 013-12 11 10 eller läs mer på hemsidan

Priser

Fri entré, liten avgift till vissa evenemang och aktiviteter

Vägbeskrivning

Friluftsmuseet Gamla Linköping är beläget ca 2 km väster om Linköpings centrum. Det är lättillgängligt från såväl stadskärnan som de största vägarna, t ex E4, oavsett om du kommer med egen bil eller åker buss eller tåg. Flera busslinjer går till friluftsmuseet från Resecentrum. För mer info, ring 013-12 11 10 eller läs mer på ostgotatrafiken.se.Kommer du med bil från centrum kör du Drottninggatan/Malmslättsvägen alternativt ytterringen (y-ring) och följer skyltningen.

 

Kategorisering

 

Funktioner