Sök på turistmål.se:
 

Rolfskärrs Stugby

 Stugor  |   Åmål, Västra Götalands län

pris från 310 kr per natt
 

Beskrivning

Egen stuga med sjöutsikt!

Rolfskärr ligger nära Tösse ett par mil söder om Åmål. Här kan man koppla av, bada, fiska och göra utflykter i en spännande omgivning. Filmen om Ronja Rövardotter spelades in i skogarna trakten.

Stugorna ligger i skogskanten ovanför stränder och klippor. De allra flesta har milsvid utsikt över Vänern. Här kan Du fiska och bada och trivas...

Rolfskärrs Stugby ligger vid Vänerns strand i närheten av Åmål. Här finns ett antal stugor i varierad storlek och nästan alla med sjöutsikt.. Du kan även hyra roddbåtar, båtmotor och flytvästar finns för utlåning om du vill njuta av sjön.

Fiske är något som lockar många. En rogivande fisketur kan vara ett minne för livet, och att sedan få grilla fångsten på stranden gör lyckan total. Spöfiske är gratis inom Rolfskärrs vidsträckta sjöområde (medtag eget fiskespö).

Stranden är en plats att njuta på när solen gassar och badtemperaturen är behaglig. Stugbyn har egna stränder vid Vänern med vacker utsikt över holmar och skär. Här finns också boulebana, lekplats och volleybollplan. Vill du ta en cykeltur finns det cyklar att hyra.

Avstånd till affär - 15 km (Åmål).

Vägbeskrivning

Rolfskärrs Stugby
662 98 Tösse

 

Kategorisering

 

Funktioner