Sök på turistmål.se:
 

Brf Capri

 Lägenheter och rum  |   Strömstad, Västra Götalands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Brf Capri - semesterparadis i Strömstad!

Dröm om ett hus vid havet... Hyr eller köp andel i fritidshus på västkusten, Bohuslän Strömstad.


Capri är beläget på de mjukslipade hällarna ett stenkast från havet och med semesterhus i en byggnadsstil som får tankarna att gå till ett genuint bohuslänskt fiskeläge. De bekväma och välutrustade husen har allt du behöver för en härlig semester på västkusten.

Här finner du den avkoppling du längtat efter. Hitta din egen klipphäll vid havet eller upplev skogarnas skönhet och stillhet. Upplev landskapet som inspirerat tusentals.

Capri är Sveriges västligaste landfasta punkt.

Capri Strömstad har också en av Bohusläns finaste sandstränder och erbjuder 2000 soltimmar om året.

Hyr hus, lägenhet eller rum
Husen på Capri är mycket välplanerade och både praktiskt och trevligt möblerade. På övervåningen finns 2 sovrum med vardera 2 sängar. I vardagsrummet finns en bäddsoffa med 2 sovplatser. Rymligt duschrum med tvättställ och WC. Stor altan med utemöbler.

Området ligger på en sluttning mot havet, och har trappor till husen. Kontakta oss för information om Du har rörelsehinder.

Du har alla bekvämligheter inom räckhåll. Som standard ingår spis, fläkt, kyl-frys, diskmaskin, mikrougn, kaffebryggare, vattenkokare och husgeråd samt TV.

I servicehuset finns en nyrenoverad 3-rumslägenhet som har två sovrum med två sängar vardera, allrum och kök med samma utrustning som i husen, dusch, WC samt TV. Dessutom finns det två nyrenoverade rum med en våningssäng i varje. Dusch och WC samt TV och delat kök.

Öppettider

Se hemsida för mer information.

Priser

Se hemsida för mer information.

Vägbeskrivning

Caprivägen 63
452 90 Strömstad

 

Kategorisering

 

Funktioner