Sök på turistmål.se:
 

Visby strandby / Norderstrand

 Stugor, Campingplatser  |   Gotland, Gotlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till nya Visby Strandby / Norderstrand

Välkommen till Gotland! Alldeles intill havet, endast några hundra meter norr om ringmuren och Hansestaden Visby, ligger vår camping belägen. Här kan du njuta av sol, bad och fantastiska solnedgångar. Vi erbjuder ett strandnära boende. Här finns möjlighet att campa eller hyra en stuga bara några steg från Visbys ringmur. Helt enkelt en bra bas för en magisk upplevelse på Gotland.

Här finns bra boende att hyra i Visby, Gotland. Boka en campingstuga, villavagn eller campingplats för tält, husbil eller husvagn vid havet på Norderstrand en kort promenad utanför Visby ringmur på Gotland. En perfekt plats för en underbar semester sommaren 2016. Med strandnära läge.


Camping för tält, husbilar och husvagnar

Alla våra campingtomter ligger utmed havet, med stor möjlighet till havsutsikt från många av platserna. Dessutom är det mindre än tio minuters promenad till Visbys gränder. Ett bra boende för den som vill vara nära Visby! Vi erbjuder ett boende med stor chans till fina solnedgångar.

I de fina servicehusen som är byggda 2012 finns det herr- och damavdelningar med duschar och WC. Familjerum med dusch och wc, tvättstuga samt hunddusch. Här erbjuds även möjlighet att mot tillägg nyttja tvättmaskin. Vidare finns kök med elspisar, diskmaskin och microvågsugnar och matrum.

Då vi endast har ca 70 campingtomter – av olika storlekar – med el bör du förboka din plats innan du åker till Gotland. Då campingen är ansluten till SCR:s behövs ett campingkort för att bo på campingen, vilket kan köpas på plats.

I våra stugor bor du enkelt och bra med en fantastisk utsikt mot havet. Stugorna finns att hyra i tre olika storlekar, 10, 15 (med sovloft) eller 16 kvm. Vi har också villavagn på 28 kvm med fantastisk havsutsikt. Eller varför inte ett färdiguppställt mysigt familjetält.

Öppettider

Se hemsida för mer information.

Priser

Se hemsida för mer information.

Vägbeskrivning

Anläggningen ligger utmed havet några hundra meter norr om Visbys ringmur.
Snäckgärdsvägen 32.

Cyklar du från hamnterminalen cyklar du bara norrut, följer strandpromenaden i ca 1,5 km. Snabbt och enkelt och kanske på en av världens vackraste cykelbanor.

Åker du bil från hamnterminalen följer du Visbyleden runt stan, svänger mot väg 149, svänger ner mot havet precis innan lasarettet, svänger höger när havet är rakt fram och följer Snäckgärdsvägen (strandpromenaden) tills campingen dyker upp på höger sida. Väl framme kan det ibland, i samband med färjans ankomster, vara lite trångt. Men lugn det löser sig!

 

Kategorisering

 

Funktioner