Sök på turistmål.se:
 

Mötesplats Götlunda

 Värdshus, Butiker  |   Arboga, Västmanlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Götlunda Värdshus

Ett klassiskt värdshus som har allt det ett värdshus skall ha. Här hittar vi kyldiskar fyllda med fina smörgåsar och fikabröd som serveras likaså morgon som kväll. Under lunchen så erbjuder alltid den erfarna kocken minst 6 stycken olika rätter som man får köpa som ´dagens rätt´. Dessa serveras varje dag mellan 11-18. Om inte detta vore nog så finns här även en stor a la carte meny som serveras från morgon till kväll. Sittplatser finns det gott om och personalen är vana vid att ta emot stora sällskap. Därav går det också väldigt snabbt för dig att maten på tallriken.

Riktig mat, rejäla portioner, lagat av en mycket erfaren och lite rund kock. ´Lita aldrig på en smal kock´


Götlunda Glass

Götlunda Glass är ett familjeägt glassföretag som tillverkar glass av absolut högsta kvalitet. För oss på Götlunda Glass är det otroligt viktigt att allt vi gör blir älskat av våra konsumenter. Därför har vi valt att lägga all vår kraft på att få fram den absolut godaste glassen du någonsin smakat. Vi strävar efter att ge varje konsument av Götlunda Glass en enastående smakupplevelse.


Götlunda Handelsbod

Från 2015 drivs det här en ny lanthandel där man satsat mycket för att få en fungerande affär för alla. Götlunda Handelsbod erbjuder hushåll i närområdet ett fräscht och brett utbud med varor av hög kvalité. Till trafikanter erbjuds något snabbt och enkelt som uppfyller just de önskemål som man kan tänkas ha längs vägen. Här erbjuds även olja & bilvårdsprodukter. ´För oss på Götlunda Handelsbod är service den viktigaste biten och vi gör allt för att erbjuda just dig det du vill ha´


Götlunda Bil & Allservice

I byggnaden finns det en fullt fungerande bilverkstad som reparerar allt som har med motorer att göra. Får du problem längs vägen så kan du alltid svänga in till bilverkstaden på Mötesplats Götlunda. Här jobbar kunnig personal som mer än gärna hjälper dig så att du skall komma smidigt fram på vägarna igen. Tidsbokning rekommenderas för de som ej är i behov av akut hjälp.

Öppettider

Värdshuset
Måndag-Fredag 08.00-20.00
Lördag 10.00-17.00
Söndag 10.00-19.00

Götlunda Glass
April Fredag-Söndag 11.00-18.00
Maj-Augusti Måndag-Söndag 11.00-18.00
September Fredag-Söndag 11.00-18.00

Handelsboden
Måndag-Fredag 09.00-20.00
Lördag 10.00-17.00
Söndag 10.00-19.00

Vägbeskrivning

Holmsätter Fårtallen 213
732 97 Arboga

 

Kategorisering

 

Funktioner