Sök på turistmål.se:
 

Tänndalsvallens Stugby

 Stugor, Jakt och fiske  |   Härjedalen, Jämtlands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Vi erbjuder under hela året ett lugnt men aktivitetsnära boende, i ett barn- och familjevänligt vinter- och sommarparadis. Tänndalsvallen är beläget i Tänndalen, mitt i Funäsdalsfjällen i västra Härjedalen. Husdjur är välkomna till oss utan extra kostnad. Någon av stugorna är hundfri, men inga löptikar.

Våra fina timmerstugor är modernt inredda med 4 till 12 bäddar, några med bastu, telefon, video, CD och TV, vissa har även tvättmaskin, diskmaskin eller öppen spis. Under sommartid har alla stugor utemöbler.

Båt, kanot och flytvästar ingår i stughyran sommartid.
Båtarna ligger i tänndalssjön och kanoterna ligger i tännån där det finns bävrar i naturen som många brukar tycka om att beskåda.

Vintertid finns det en skidlift utanför stugorna som går att använda. Ni hitta även färdiga skoterspår och skidspår utanför stugorna och kryss leder uppe på fjällen. Mellan spåren uppe på fjällen kan ni också hitta en del olika våffelstugor där ni kan ta en fika vid medans ni är ute.

Det finns även en portalväg i tänndalen där man kan åka upp där trädgränsen slutar. Vilket är väldigt behändigt för handikappade och äldre i och med en fullt fungerande ramp upp till fjället.
På fjället hittar ni även möjligheter att sitta och fika och njuta av naturen på en mindre rastplats.

Boka gärna per telefon.

Öppettider

Öppet året runt

Vägbeskrivning

Tänndalsvallen
84098 Tänndalen

 

Kategorisering

 

Funktioner