Sök på turistmål.se:
 

Pick-n-Paint

 Gallerier och konst  |   Göteborg, Västra Götalands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Pick-n-Paint ebjuder kul aktiviteter med barn i Göteborg som passar alla åldrar. Hos oss kan du måla keramik som vi sedan glaserar och bränner.

Vi har också 8 platser för er som vill arbeta med glasfusing.

Vår lokal är stor och mysig med plats för upp till 35 personer. Det går utmärkt att bara droppa in när man får lust men det går lika bra att ringa innan och boka plats. Vi rekommenderar att ni bokar plats på lördagar och under skollov, andra dagar finns det oftast plats för drop-in kunder.

Vi erbjuder helhetslösningar om du planerar ett barnkalas, en möhippa eller en svensexa. Att måla keramik hos oss är också en mycket uppskattad gruppaktivitet med släkt, vänner eller arbetskamrater.

Planerar ditt företag ett event eller konferens på annat håll så kommer vi gärna ut till er och hjälper till att få igång kreativiteten hos besökarna.

Vägbeskrivning

Olivedalsgatan 25 ligger i Linnéstaden ett kvarter från Slottsskogen. P-platser i närheten är inte alltid så lätt att hitta men pröva gärna i P-garagen längs Vegagatan eller Jungmansgatan.

Åker du kommunalt så har spårvagn linje 1, 2 och 6 en hållplats som heter Olivedal. Gå Olivedalsgatan västerut, mot Masthugget, så hittar du oss efter ca 200 meter.

Det är inte så mycket längre att gå från Linnéplatsen där många busslinjer har en hållplats, tex Rosa och Blå Express.

 

Kategorisering

 

Funktioner