Sök på turistmål.se:
 

Skogshotell

 Hotell  |   Gällivare, Norrbottens län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

I Lapplands hjärta ligger en speciell pärla: vårt mysiga Skogshotell. En semesterort som förändras för varje dag, precis som en teaterscen.

Den absoluta ensamheten är ett faktum, avskild och samtidigt enkel att nå. Vi erbjuder en annorlunda semester och utomhusaktiviteter för äventyrslystna människor i den Skandinaviska vildmarken. Vi erbjuder er en mångfald av aktiviteter i form av upptäcktsfärder som får dig att tappa bort tiden. Vi är ett pratglatt, okomplicerat och socialt team, som skämmer bort våra gäster dygnet runt.

Boende
Huvudbyggnaden
Här finns inte bara vår lantliga bar och det ljusa galleriet, utan även det mysiga kaminrummet. I anslutning till det ligger våra fyra stilfull inredda gästrum, där du kan sova i lugn och ro.

Gästhuset
Två rymliga stugor med två våningar som rymmer sex personer var. Varje hus har ett modernt badrum med dusch och WC, en mysig sitthörna samt en matplats för sex personer inklusiveen kokvrå med möjligheten att tillaga maten på en elspis eller i mikron. Vi erbjuder möjligheten att hyra ett rum eller hela huset.

Campingen
På vår campingplats finns möjligheten att samlas runt en mysig lägereld. Campingplatsen hittar ni direkt bakom huvudbyggnaden.

Aktiviteter
Snöskoterturer
Utforska Lapplands oändlighet på ett motoriserat fordon. Vi startar tillsammans hemifrån på snöskotrarna och följer i renars, älgars och andra vilda djurs spår.

Längdåkning
Kilometerlånga spår på vida snöfält: ett mecka för alla som älskar att åka längdskidor eller för de som vill bli förälskade.

Snöskovandring
Utforska Lapplands oändlighet på ett motoriserat fordon. Vi startar snöskotrarna tillsammans från hotellet och följer renars, älgars och andra vilda djurs spår.

Ert värdpar
Denise & Stephan Mitterer

Vägbeskrivning

Skyttegatan 40
98341 Koskullskulle

 

Kategorisering

 

Funktioner