Sök på turistmål.se:
 

Leufstabruks Wärdshus

 Restauranger, Konferensanläggningar  |   Tierp, Uppsalas län

pris från 65 kr per person

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till
LEUFSTABRUKS WÄRDSHUS
RESTAURANG • CATERING • KONFERENS • FEST • BOENDE

Vi erbjuder god och vällagad mat i vacker bruksmiljö året om. Vi har plats för upp till 90 middagsgäster i Wärdshusets lokaler.

En konferens hos Leufstabruks Wärdshus är en upplevelse i sig. Våra konferenslokaler är inhysta i Bruksladugården med anor från 1700-talet och vi erbjuder flera olika aktiviteter och självklart Wärdshusets goda mat.

Vi ordnar er konferens utifrån era önskemål och behov. På ovanvåningen i Bruksladugården har vi 2 större konferenslokaler med plats för 30 respektive 45 personer i skolsittning samt 4 mindre grupprum med plats för 10-12 personer. Alla rummen har namn efter de smeder som en gång hade sina djur i bottenvåningen av ladugården. Dessutom finns det ett gemensamhetsutrymme där vi serverar för- och eftermiddagsfika.

För större sällskap finns det möjlighet att använda den stora salen i Herrgården med utrymme för upp till 100 personer i skolsittning. Som en del av er konferens kan vi ordna olika aktiviteter som till exempel en guidad visning av Leufstabruks Herrgård, lerduveskytte eller varför inte en guidad tur i det lokala bryggeriet.

Vi har även en bastu i Bruksladugården med plats för 8-10 personer om ni vill koppla av efter konferensen. Måltiderna serveras i Wärdshusets matsalar cirka 50 meter från konferenslokalerna.Vi har 20 egna dubbelrum i den vackra herrgårdsmiljön i Lövstabruk.
Vid större sällskap kan vi ordna fler boenden i närområdet.

Priser

Se hemsidan för mer information.

Vägbeskrivning

Stora Gatan 33
819 66 Lövstabruk

 

Kategorisering

 

Funktioner