Sök på turistmål.se:
 

Lars-Daniels Lantgård

 Butiker, Bo på lantgård  |   Nordanstig, Gävleborgs län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Hej och välkommen till Lars-Daniels Lantgård .
Här på gården bor Anna-lena och Karl-Gunnar tillsammans med en hel del djur som fjällkor, gutefår, getter, grisar,ankor, höns kalkoner,kaniner hundar och katter ca 200 individer.

Dessutom så finns det 3 st uthyrnings stugor.
1 på 36m2 samt 2 st på 14,5m2 dom har lite enklare standard med 12volt solenergi och gasol. I den på 36m2 finns ett mini kök, 4-6 bäddar, det kommer även att fortsätta att byggas om och till här på gården så att det kommer att finnas större möjligheter för er att bo på lantgård.

Gårdsbutik/Bagarstuga är uppförda under sommaren -11 där finns det lite av varje men det mesta är när och här producerat lokalt, bagarstugan kommer ni även att kunna hyra.

Från oss är det nära till det mesta.
Golfbana 7km, slalombackar 17km, skoterleder 0km, fiske i Älgereds ån 100 m (fiskekort finns på gården) centrum med butiker och banker 10 km.

Hör gärna av er med frågor och ev bokningar via kontaktsidan på hemsidan eller på någon av våra mobiler.

Tel 0730-580721, 0703-230111.

OBS! För tillfället tar vi endast kontant betalning och swish.

Vägbeskrivning

Lars-Daniels ligger efter väg 307 i byn Älgered mellan Bergsjö och Hassela i norra Hälsingland. Enklast hittar ni till oss om ni kommer E4 norr eller söderifrån och svänger av i Jättendal mellan Sundsvall och Hudiksvall mot Hassela.

 

Kategorisering

 

Funktioner