Sök på turistmål.se:
 

Fridfulla Rännudden Camping och Hotell

Fridfulla Rännudden Camping och Hotell

 Campingplatser, Jakt och fiske  |   Norsjö, Västerbottens län

pris från 420 kr per natt

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkomna till Fridfulla Rännudden.

Vackert beläget på Norsjövallen i Västerbottens inland ligger vår nyrenoverade camping och stugby omringad av vacker natur och vatten så långt ögat kan nå.

Med sex nyrenoverade stugor med hotellstandard för självhushåll, tre campingstugor för självhushåll samt nio traditionella stugor och gott om plats för husvagnar, husbilar och tältplatser vill vi vara ditt självklara val för semestern, kick-offen, ditt företagsbesök eller om du behöver arbeta i närheten.

Stugor
Rännuddens camping har totalt 18 stugor varav 8 stycken renoverades sommaren 2014. Dessa stugor är numera moderna hotellstugor utrustade med kök, dusch, TV med ett brett kanalutbud, WiFi och är tillgängliga året runt.

Fiske
Fridfulla Rännudden erbjuder ett mycket gott fiske efter abborre, gädda, öring samt harr i sina direkta omgivningar. Till gästerna som bor på campingen erbjuder vi fri tillgång till båtar.

Fina förutsättningar för fiske i strömmande vatten finns i Norsjöån, Malån och Skäppträskån bland annat.

Norsjö sportfiskeklubb är en aktiv fiskevårdande samt fiskeskapande klubb där man kan lösa medlemskap och få tillgång till många fina fiskevatten.

Öppettider

Öppet året runt

Priser

Priser hittar ni på våran hemsida

Vägbeskrivning

Rännudden 4
935 91 Norsjö

 

Kategorisering

 

Funktioner