Sök på turistmål.se:
 

Galleri Alaoui

 Gallerier och konst  |   Mörbylånga, Ölands län

Vill du betala med faktura?
 Fråga oss först!

 

Beskrivning

Välkommen till Galleri Alaoui!

Angående förfrågan om besök av en grupp, så tar jag med glädje emot besökare - som inte ska känna att det råder något slags köptvång: att eventuellt köpa konst är en lång process. Upp till 20-25 personer får plats utan att behöva trängas.Galleriet är ca 68m2
Jag talar gärna kring min konst och om konst överhuvudtaget eftersom det har blivit den röda tråden i mitt liv.
Om det blir till en dialog med en eller flera besökare: desto roligare. Man behöver inte VETA en massa för att tala om konst.
Man har sin upplevelse.Det är där det börjar!

Jag är på Öland till slutet av oktober, då jag tar mina senaste målningar till en utställning i Stockholm på Galleri Anigo, södermalm.
Under Ölands Skördefest i slutet av september: se öppet-tider nedan. FÖR ÖVRIG TID: RING ELLER MEJLA

Under sommaren 2004 invigdes galleriet i Binnerbäck. Ett nytt galleri med spännande och unik arkitektur med diagonala linjer och krängande tak, ritad av konstnären Anna-Kajsa Alaoui och arkitekten Jonas Fahlbeck med naturen som utgångspunkt. I galleriet ställer Anna-Kajsa ut sin konst bestående av oljemålningar i varierande format och motiv, även teckningar, krokier och guacher. Här finns landskap, nonfigurativt måleri och människor.

Öppettider

Torsdag 27 sept. 14.00 - 18.00
Fredag 28:e 12.00 - 22.00 c:a
Lördag 29:e 12.00 - 22.00 c:a
Söndag 30:e 12.00 - 16.00

6-18 Augusti
Utställning på Ölands museum himmelsberga (olandsmuseum.com)

Vägbeskrivning

Byrumsvägen 216, 38774 Löttorp

Söderifrån
Galleriet ligger ca 5 Mil norr om Borgholm.
Följ 136:an till HÖGBY kyrka i Löttorp och sväng vänster i rondellen ( den första efter Borgholm.)

Kör 400m och sväng höger på Byrumsvägen (det står Skäftekärr, Hornsjön med mera på skyltarna). Följ Byrumsvägen 5 Km så ser du en hög skylt märkt KONST och Galleri Alaoui på höger sida av vägen.

Norrifrån
Följ 136:an till ca 1 mil söder om Byxelkrok, sväng höger vid Bödas norra gräns mot Löttorp, Byrum. Följ vägen tvärs över Öland, ca 1 mil. När vägen svänger från öst-västlig riktning till sydlig riktning är du framme på ´Kalmar-sund sidan´ av Byrumsvägen. Efter 1 1/2 km är du i Binnerbäck och efter ytterligare 1/2 km är du framme vid Galleri Alaoui på v.sida av vägen.

Galleriet ligger på vänster sida av vägen.

Byrundsvägen 216
38774 Löttorp

 

Kategorisering

 

Funktioner